Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új klip a Tankcsapdától

Tankcsapda - Új klip a Tankcsapdától

Elkészült a Tankcsapda vadonatúj videóklipje a 'Rock a nevem' című dalhoz! A klip a debreceni rockerek május végi lemezbemutató giga koncertjén a Kisstadionban került rögzítésre.

A Rock a nevem c. dal immár a második kimásolt maxis és megfilmesített szerzemény a banda április végén boltokba került és rekord idő alatt bearanyozódott 'Mindenki vár valamit' című korongjáról. A rendező ezúttal is Herz Péter volt, akinek a nevéhez jó pár Tankcsapda-klip fűződik az elmúlt évekből. A legújabb kisfilm tökéletesen visszaadja a Kisstadionos nagykoncert frenetikus hangulatát, ahogy közel tíz ezer ember pogózta végig és énekelte nemcsak a régi Tankcsapda slágereket, hanem a vadiúj számokat is. A 'Rock a nevem' c. dal pont ezt a lüktetést, hamisítatlan rocker életérzést hordozza és adja vissza.

Tankcsapda - Új klip a Tankcsapdától

"A Rock a nevemet igazából már sokkal hamarabb megismerhette a közönség mint ahogyan az új album megjelent, hiszen előtte több fesztiválon és koncerten is bemutattuk már. - fűzi hozzá Lukács Laci frontember. "Igaz akkor még nem a végleges verziót játszottuk, de számunkra már akkor kiderült ebben a dalban nagyon sok van... Szándékosan nem ebből lett az első klip, úgy éreztük ez jellegében és mondanivalójában annyira erős rock 'n' roll nóta, hogy ehhez egy igazi rock klipet kell forgatni...A rögzítés helyszíne is telitalálat volt, a Kisstadion-beli koncert mind látványában és hangulatában is tökéletesen visszaadta mindazt, amit ehhez a dalhoz képileg elképzeltünk..."


A 'Rock a nevem' egyben felvezetője a nyári fesztiválszezont követő közel 30 állomást érintő koncertsorozatnak, a 'Mindenki Vár Valamitour 2006'-nak, mely szeptember 28-án startol Gödöllőn és december 29-én hazánk második legnagyobb fedett koncerthelyszínén, a banda szülővárosában, a debreceni Főnix Csarnokban fejeződik be. A Tankcsapda anno 2004-ben itt ünnepelte 15 éves fennállását, egy óriási buli keretén belül, melyet idén szeretnének legalább olyan körülmények között megismételni.

fkriszta

2006. 09. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új klip a Tankcsapdától cikk képei
Tankcsapda - Új klip a TankcsapdátólTankcsapda - Új klip a Tankcsapdától