Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A U2 stúdióba vonult

U2 - A U2 stúdióba vonult

Hivatalos honlapjukon hozták nyilvánosságra a hírt, hogy a U2 csapata pár hete stúdióba vonult és már egy új album anyagán dolgozik. Egy dal erejéig pedig még a Green Day is betársul az ír bandához, a közös szám pedig egy jótékony célú kiadványon fog elsőként megjelenni.

Bonoék a napokban hozták rajongóik tudomására az örömhírt, hogy már egy új album anyagán dolgoznak a stúdióban. A producertárs ezúttal az a Rick Rubin lesz, aki már számos nagy banda lemezénél bábáskodott, többek között neki köszönhetjük a híres Run DMC és Aerosmith duettet, a 'Walk This Way'-t vagy a Red Hot Chili Peppers egyik legsikeresebb albumát, a 'Blood Sugar Sex Magik' korongot, de dolgozott már együtt a Slayer-rel vagy a Linkin Park-kal is.

U2 - A U2 stúdióba vonult

A készülő új U2 albumról még túl sok információ nem szivárgott ki, annyi viszont már kiderült, hogy a Green Day társasága egy dalban közreműködik Bonoékkal. A tervek szerint egy skót punk banda, a Skids 'The Saints Are Coming' című dalát fogják közösen feldolgozni. A felvételt hamarosan egy jótékonysági kiadványra szánják, melynek bevételei a Music Rising névre hallgató - egyébként a U2 tag, Edge által létrehozott - alapítvány számláját fogja bővíteni. Az alapítvány a tavalyi Katrina hurrikán által okozott károk megsegítését szolgálja. Mindkét banda ezáltal kívánja támogatni New Orleans városát, melyet egyébként a zenei élet egyik meghatározó városának tartanak mindannyian.

Az új U2 lemez megjelenéséig még sajnos várnunk kell, addig is egy újabb DVD lát napvilágot, szeptember végén a U2 Zoo Turnéját megörökített képi anyag kerül ki a piacra DVD formájában.

fkriszta

2006. 09. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A U2 stúdióba vonult cikk képei
U2 - A U2 stúdióba vonultU2 - A U2 stúdióba vonult