Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Álmodozzunk titokban Lolával

Lola - Álmodozzunk titokban Lolával

Nem egy romantikus estéről van szó, hanem elkészült Lola új videoklipje a "Titokban álmodoztunk" című felvételből, ami a Tibor vagyok, de hódítani akarok című mozisiker betétdalaként is felcsendült már.

Az ifjú pophercegnő – aki mellesleg a minap lett nagykorú - őszi sikervárományosával még saját magának is versenytársává válik, hisz Lola a "Hallja meg a világ" megasikere után most lemeze egyik legmeghatározóbb dalával rukkol elő, ami még az előző slágert is felülmúlhatja.

Már lassan megszokhatjuk, hogy Lola mindig valami új megjelenéssel rukkol elő, és igazán szereti a változatosságot. Így van ez most is, mert legújabb klipjében Lola kicsit többet mutat meg magából, mint eddig megszokhattunk tőle. A videóban visszatér ugyan a "Lolitás" image, ám az eddigieknél egy kicsit vagányabban és merészebben. A tinisztár régi álma is valóra válhatott, mert zongoratudását is megcsillogtathatta új videójában, és saját magát kísérheti.

Lola - Álmodozzunk titokban Lolával

Természetesen a film jelenetei is visszaköszönnek a klipből Gáspár Kata és Fancsikai Péter előadásában, kicsit a nyarat búcsúztatva. A klip rendezője Sztevanovity Krisztián, akinek a "Hallja meg a világ" c. videót is köszönhetjük.

A Lola-rajongók legnagyobb örömére - a mai VIVA Interaktív klippremiert követően - az új video már látható a hazai zenecsatorna műsorán.

Jónap Tamás

2006. 09. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 09. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 13. 12:36
Almodozzan az Lolarol akinek nincs egy csopp esze mert ne nem fogokmert ha rola almodoznek az remalom lenne az o hangjaval es a mosolya mintha citromba harapott volna.Ja es ha valaki azt irna hogy ha nem szeretem ne irjak rola annak anyit mondok semmi koze hogy irok vagy nem es kesz az utaltakrol is kewll olvasak es irjak.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Álmodozzunk titokban Lolával cikk képei
Lola - Álmodozzunk titokban LolávalLola - Álmodozzunk titokban Lolával