Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megszületett Britney második gyermeke

Britney Spears - Megszületett Britney második gyermeke

Britney Spears hétfő este életet adott második gyermekének, aki ismét kisfiú lett. A hírek szerint a baba császármetszéssel jött világra, de a születésével kapcsolatos információkat Britney menedzsmentje még nem erősítette meg, így a kisfiú nevét sem árulták még el.

Amerikai idő szerint hétfő éjjel jött világra Britney Spears és Kevin Federline második közös gyermeke, aki újból egy kisfiú lett. Mivel hivatalosan nem erősítették meg Britney szóvivői, de az amerikai bulvársajtó már jó pár részletet megtudott a kisbaba születéséről, így például, hogy császármetszéssel látta meg a napvilágot. Az ifjú apától azt is sikerült megtudniuk, hogy mindketten, Britney és a pici fiú is egészségesek, de a baba nevét még nem árulták el. Állítólag a gyermeket erre a hétre várták, csütörtökön kellett volna bevonulnia Britney-nek a kórházba, mivel első kisbabájának, Sean Prestonnak a születéséhez hasonlóan ezúttal is már császármetszésre készültek az orvosok.

Britney Spears - Megszületett Britney második gyermeke

Britney második terhességére utaló hírek már februárban kiszivárogtak, de csak májusban erősítette meg a hírt a David Letterman Show-ban. Míg Britney-nek ez a baba a második csöppség, férje immár negyedjére lett apuka, hiszen előző kapcsolatából van még egy 4 éves Kori és a 2 éves Kalib névre hallgató gyermeke.

fkriszta

2006. 09. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megszületett Britney második gyermeke cikk képei
Britney Spears - Megszületett Britney második gyermekeBritney Spears - Megszületett Britney második gyermeke