Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jay Kay és és a paparazzik

Jamiroquai - Jay Kay és és a paparazzik

Minden sztár tudja, hogy a lesifótosok egy érdekes „állatfajta” és képesek a végsőkig elmenni, hogy botrányos képeket készíthessenek. A Jamiroquai frontembere, Jay Kay saját bőrén tapasztalta.

Az énekes barátaival egy London melleti bárban szórakozott, mikor hazafelé menet fotósok hada állta el útjukat. Hajnali 2-kor valósággal üldözni kezdték a sztárt. Végül egyik fotós vmiért összeverekedett társaival majd a rendőrségen töltötte az éjszakát. Az Scotland Yard szóvívője szerint hihetetlen, hogy egyes újságírók még verekednek is azért, hogy megszerezzék a leleplező fotókat. A dolog furcsasága, hogy Jay Kay semmit sem, illetve senkit sem „rejtegetett”. Csupán szórakozni szeretett volna a barátaival, amit a jövőben valszeg a privát partikon fog megejteni.

A Jamiroquai házátaján csendben zajlanak a dolgok amúgy, nemrég jelent meg a Love Foolosophy c. kislemez DJ-k számára készült remixe. A maxi a harmadik track amely a 2002-ben megjelent Funk Oddyssey korongról jelent meg. Az angol klubok a Paul Rincon remixet pörgetik élvezettel.

Jónap Tamás

2006. 09. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 09. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jay Kay és és a paparazzik cikk képei
Jamiroquai - Jay Kay és és a paparazzik