Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Volt egy Nox nevű csapat?

Nox - Volt egy Nox nevű csapat?

Nox… 2001–ben tűnt fel a köztudatban a név. 2006-ra országos ismertségű zenekarrá nőtte ki magát: számos szakmai és közönségdíj nyertese, a legtöbb hazai sportcsarnokban ezrek előtt fellépő produkció, hivatalos adatok alapján is a legtöbb eladott albumok tulajdonosa. Sokak szerint a csúcson kell abbahagyni, nos a csapat, amit lehetett elért. A show ezúttal nem folytatódik…

Talán új néven fut tovább a produkció? Kérdezhetik sokan. Egyesek pedig úgy gondolják, hogy az énekesnő és a csapat producere közötti magánéleti helyzet a Nox végét jelenti, sőt maga a Nox név is veszélyben van. Mások szerint ősszel a zenekar utolsó lemeze lát napvilágot.

Péter Szabó Szilvia elmondta, hogy október 16-án, tartandó sajtótájékoztatójukon nyilatkozik a zenekar jövőjéről. Mindezzel véget vet a hetek óta tartó találgatásoknak, és az ő szájából hallhatják a rajongók, hogy mi lesz kedvenc csapatuk sorsa.

„Biztosíthatok mindenkit, hogy október 16-a mérföldkő lesz mind az én, mind a Nox életében.” – nyilatkozta az énekesnő.

Jónap Tamás

2006. 09. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 09. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
noxnoxnox 2006. 09. 16. 1:26
Hulljon csak a férgese! Amúgy meg ez egy tipikus álhír, vagyis keltsük fel az emberek figyelmét, írjunk róluk valamit, hogy jobban vegyék az "utolsó lemezt". Van benne minden, ami kell: magánéleti válság, a név is veszélyben van, a jövő is, szegény Plútó is pórul járt, mi lesz majd a NOXszal... ?!? hm... gagyi, gagyi, gagyi... mármint a NOX (is) :) Neked mi a véleményed a véleményemről?
gatyapupi 2006. 09. 26. 16:59
Ez szomorú hír... emlékszem, 2004-ben történt... székrekedésem volt... nyomtam, nyomtam, nyomtam, de nem volt semmi eredménye:( Lementem a sarki patikába. Ott azt mondták, elfogyott az összes hashajtó. Na, hát akkor éreztem magam utoljára így letörve...:DDD
Stog601 2006. 09. 27. 16:10
MOXMOXMOXMOXMO...
Noé 2006. 10. 01. 14:40
A Nox egy jó csapat, szerintem! Az egyik kedvenc együttesem. Tomi jól táncol, Szilvának csodálatos a hangja és remek dalaik is vannak. Kedves és barátságos a Nox csapata mindezek mellett!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Volt egy Nox nevű csapat? cikk képei
Nox - Volt egy Nox nevű csapat?