Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jay-Z: visszavonulás helyett új lemez

Jay-Z - Jay-Z: visszavonulás helyett új lemez

Hiába fújt visszavonulót Jay-Z három évvel ezelőtt, hamarosan új stúdióalbummal jelentkezik. November 21-én kerül a boltok polcaira a 'Kingdome Come' c. vadonatúj Jay-Z korong, amelyen Timbaland, Pharrell Williams és Kanye West is közreműködik.

Talán a poptörténelem legrövidebb ideig tartó "visszanvonulása" köthető Jay-Z nevéhez, aki három évvel ezelőtt jelentette be, hogy minek után mindent elért már a zenei szakmában, pihenni szeretne és meghatározatlan időre visszavonul. Mindezt szerencsére senki nem vette igazán komolyan, legkevésbé Jay-Z saját maga, aki utolsó lemeze megjelenése után mégiscsak turnéra indult, számos előadóval közös projetben vett részt, így a Linkin Park vagy R. Kelly lemezén is közreműködött, de jó pár előadó dalában is feltűnt mint rapper az elmúlt három év során. Ahogy a napokban adott interjújában visszaemlékezik: "Azt hiszem, ez volt a poptörténelem leggyengébb visszavonulása. Valójában két évre terveztem."- mondta Jay-Z.

Jay-Z - Jay-Z: visszavonulás helyett új lemez

Most három évvel előző korongja után november 21-re tervezi megjelentetni a folytatást 'Kingdome Come' címmel. A közreműködő producerek, zenészek tábora már több nyilatkozatból kivehető volt, így többek között Kanye West, Timbaland, Pharrell Williams , Dr. Dre, sőt a Coldplay frontembere, Chris Martin is egy-egy dal erejéig szerepel az új Jay-Z albumon. A beharangozó kislemez, a 'Show Me What You Got' c. szerzemény lesz, melyhez a videóklipet Hype Williams rendezi.

fkriszta

2006. 09. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
torokkinga11 2006. 12. 03. 19:06
tok jo rapper

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jay-Z: visszavonulás helyett új lemez cikk képei
Jay-Z - Jay-Z: visszavonulás helyett új lemezJay-Z - Jay-Z: visszavonulás helyett új lemez