Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Balkan Fanatik Hungarikuma

Balkan Fanatik - A Balkan Fanatik Hungarikuma

A Balkan Fanatik elkészítette második nagylemezét, mely Hungarikum címmel hamarosan a lemezboltok polcain figyel. Ennek beharangozója, az "Egyedem, Begyedem" című igazi Balkános felvétel, melyhez hasonlóan szórakoztató klipet is forgatott a csapat.

„Egyedem begyedem, tengertánc, Hajdú sógor mit kívánsz?” Kívánunk egy új Balkan Fanatik lemezt!!! S lám a kívánság teljesül, itt a második Balkan Fanatik album, „Hungarikum” címmel, október elejétől a hazai lemezpiacon!

Az albumot beharangozó „Egyedem, Begyedem” című videoklip, magyar és angol verzióban Bélapátfalván forgott, helyi arcok társaságában egy helyi kocsmában. Az elektro-ethno stílust képviselő zenekar a forgatáson sem cáfolta meg humoros önmagát. Lepe, Jorgosz és Rise FM akkora bulit csaptak, hogy még Sanyi, a helyi szamár is rácsodálkozott a történtekre. A klipben megjelenik Superman, aki gitárjátékával bűvöli el a helyi lányokat, DJ Rúzsa Sándor pedig betyár virtussal keveri a talpalávalót…

Balkan Fanatik - A Balkan Fanatik Hungarikuma

„Nem kívánok egyebet, csak egy lemezbemutató koncertet…” Erre pedig október 20-án, a Petőfi Csarnokban kerül sor! A zenekar többlépcsős szórakozást kínál: a buli előtt 18.00-tól Emir Kusturica: „Umca, Umca, Macskazaj!” című filmje kerül levetítésre, majd a koncert után levezetésként fergeteges DJ party veszi kezdetét. Természetesen sztárvendégről is gondoskodik a Balkan Fanatik – hogy kik ők, az még legyen titok!

Addig is várjuk az új Hungarikum-ot – október elején!

2006. 09. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Balkan Fanatik Hungarikuma cikk képei
Balkan Fanatik - A Balkan Fanatik HungarikumaBalkan Fanatik - A Balkan Fanatik Hungarikuma