Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jubileumi Def Leppard - Hysteria újrakiadás

Def Leppard - Jubileumi Def Leppard - Hysteria újrakiadás

Idén 20 éve, hogy a Def Leppard legsikeresebb nagylemeze, a Hysteria című korong napvilágot látott. Az évfoduló alkalmából a banda most ismét megjelenteti az eredeti korongot újramaszterelt formában, melyen számos kiadatlan szerzemény is megtalálható lesz.

Október 24-én lesz 20 éve, hogy a sheffieldi Def Leppard legnagyobb példányszámban elkelt lemeze, a "Hysteria" a boltok polcaira került. Idén a jubileum napján újrakiadott és maszterelt formában ismét piacra dobják legsikeresebb korongjukat, ami annak idején 18 miilió példányban talált világszerte gazdára és nem kevesebb mint hat top20-as felvételt sorakozatott fel, mint a "Pour Some Sugar On Me", a "Love Bites", az "Armaggedon it" vagy akár a címadó "Hysteria".

Def Leppard - Jubileumi Def Leppard - Hysteria újrakiadás

Az újrakiadott Hysteria-n az eredeti felvételek mellett több albumról lemaradt, ún. B-oldalas számok is helyet kapnak, így például a "Tear It Down," a "Ride Into the Sun," az "I Wanna Be Your Hero" vagy a "Ring of Fire," és több élő koncertfelvétel mint az "Elected," a "Love And Affection" és "Billy's Got a Gun", amit anno 1987-ben Hollandiában rögzítettek.

A Def Leppard mindeközben együtt turnézik egy másik nagy legendával, a Journey legénységével november közepéig, ahol egyébként legutóbbi "Yeah!" című albumukat kívánják népszerűsíteni.

fkriszta

2006. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jubileumi Def Leppard - Hysteria újrakiadás cikk képei
Def Leppard - Jubileumi Def Leppard - Hysteria újrakiadásDef Leppard - Jubileumi Def Leppard - Hysteria újrakiadás