Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin sikere a széttört disco kellékkel

Justin Timberlake - Justin sikere a széttört disco kellékkel

Az első héten 684 ezer eladott példány. A második lemez 1. Amerikában és Európában! A "SexyBack" a 4. legjátszottabb dal Európában! A formabontó maxi, a botrányos és hazánkban tartalma miatt a VIVA által csak éjszaka játszott videoklip és az album abszolút tudatos, izgalmas kampánya mind hozzájárultak ahhoz, hogy Justin az ősz elejére újra a figyelem középpontjába kerüljön.

A "SexyBack" kislemezt egy hét alatt 2,3 millió rajongó vehetett a kezébe világ-
szerte. A készítők célja, hogy az év végéig elérjék az 5 milliós eladási példányszámot.
A "Sexyback" megírásán és produceri feladatain Justin Timberlake, Timbaland (Jay-Z, Aaliyah, Missy Elliott) és Nate Hills (Nelly Furtado) osztoznak. Az album egyik társszerzője maga az énekes volt, producerei pedig Justin, JAWBreakers, Timbaland és Rick Rubin (Red Hot Chili Peppers).

Justin Timberlake - Justin sikere a széttört disco kellékkel

A vadonatúj lemez meglehetősen sokáig váratott magára: "Kivettem egy kis szabadságot, mert úgy éreztem, a kreativitásom kiégett" - mondja Justin. "Az eltelt hónapok alatt olyasmiket csináltam, amikre eddig nem volt időm: filmeztem, snowboardoztam és golfoztam. Jót tett a kihagyás, hiszen most újra értékelni tudom az alkotás művészetét, és már ki voltam éhezve egy új albumra. Az eredmény pedig egy egyedi, kissé futurisztikus hangzású anyag lett."

Justin azt reméli, hogy ez az új hangzás ugyanúgy magával ragadja majd a hallgatókat, mint első szólólemeze. Ez nagy kihívás, hiszen - a debütáló album meghallgatása után - az emberek elvárásai is nagyobbak lettek vele szemben. Az alkotó csapat mindenképpen szókimondó dalokat szeretett volna írni, és remélik, hogy sokan kíváncsiak lesznek majd erre.

Csak az rejtély, hogy miért kellett tönkretennie a szerencsétlen disco gömböt. Bennfentesek szerint, ezzel is az új stílust akarta „reklámozni”.

Jónap Tamás

2006. 09. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 09. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin sikere a széttört disco kellékkel cikk képei
Justin Timberlake - Justin sikere a széttört disco kellékkelJustin Timberlake - Justin sikere a széttört disco kellékkel