Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin: együtt a Duran Durannal

Justin Timberlake - Justin: együtt a Duran Durannal

Justin Timberlake és producertársa Timbaland a hírek szerint stúdióba vonult a legendás Duran Duran legénységével. A tervek szerint egy közös dalt vesznek fel, de erről több részletet még nem árultak el.

A Duran Duran sajtószóvivője hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint Justin Timberlake-kel és legújabb albumának, a napokban boltokba került FutureSex/LoveSounds címet viselő albumnak a producerével, Timbaland-dal egy közös dal elkészítése erejéig stúdióba vonult a nagyöreg Duran Duran. A közös munka jelenleg kezdeti stádiumban van, most próbálnak a művészek némi szabad stúdióidőt egyeztetni a sajtószóvivő elmondása szerint. Ennél többet sajnos még nem árulhattak el. Annyi biztos, hogy a készülő közös felvétel a Duran Duran új albumára kerül majd fel.

Justin a 2003-as MTV Music Awards-on találkozott először személyesen a Duran Duran csapatával, akik ezen az estén vehették át az Music Television Életműdíját. Rá egy évre a Brit Awardson Justint érte a megtiszteltetés, hogy a brit zeneipar hasonló életműdíját felkonferálhatta és átadhatta a zenekarnak. Ekkor merült fel először egy közös munka ötlete, ami aztán időhiány és más kötelezettségek miatt az elmúlt időszakban a háttérbe szorult. A Duran Duran 2003-ban eredeti felállásában tért vissza és készítette el 2004-ben az Astronaut című albumát, amit a tervek szerint hamarosan egy újabb korong követ.

fkriszta

2006. 09. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gatyapupi 2006. 09. 26. 16:56
durran durran :)))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin: együtt a Duran Durannal cikk képei
Justin Timberlake - Justin: együtt a Duran Durannal