Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Forradalmi tanács

Kowalsky meg a Vega - Forradalmi tanács

Elkészült a Kowalsky Meg A Vega harmadik stúdióalbuma! A ’Forradalom Rt.’ című korong, a CLS Records gondozásában szeptember végén kerül a boltok polcaira.

A Kowalsky Meg A Vega '99-es indulása óta mind a közönség mind a szakma elismerését kivívta. Szinte valamennyi nagyobb fesztivál állandó szereplőjének számítanak. Előzenekarként olyan 'nagyágyúknak' melegítették a terepet, mint például a Tankcsapda. ’Balul sül el’ című daluk Árpa Attila Argo című filmjében is elhangzott.

A ’Forradalom RT.’ a banda egyik legkiforrottabb albuma. A rockos, de fülbemászó hangzásvilág, a szókimondó és őszinte szövegek továbbra is megmaradtak. Az első maxira kimásolt és klipesített szerzemény, a ’Nem minden szarka farka’ az előzetes visszajelzések alapján, az ősz egyik sláger várományos felvétele lehet. A klipet a lemez megjelenésével egy időben szeptember utolsó hetében már láthatjátok a hazai zenecsatornán. A lemezen számos neves közreműködő is feltűnik, az Al Capone-ban a Cotton Club Singers-es Kozma Orsi, a ’Forradalom Rt.’ és az ’Ennyi Csak’ című dalokban pedig Ganxsta Zolee és a Kartel szerepel.

Radics Gábor

2006. 09. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

R.G. 2006. 09. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Forradalmi tanács cikk képei
Kowalsky meg a Vega - Forradalmi tanács