Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Korn énekese egyedül turnézik

Korn - A Korn énekese egyedül turnézik

Jonathan Davis - ha minden igaz - jövő februárban zenekara, a Korn nélkül indul turnéra. Ez az első alkalom a banda 15 éves karrierje során, hogy Jonathan külön koncertezik. De ígérete szerint a turnét nem követi szólóalbum.

Jövő év februárjától indul útnak az a koncertsorozat, ahol Jonathan Davis bandája , a Korn nélkül lép színpadra. A banda 15 éves fennállása alatt most először fordul elő, hogy Jonathan otthonhagyja zenekarát. A tervek szerint persze nem marad ki a koncertrepertoárból a Korn jó pár dala, de a Queen of the Damned filmzenéje és számos feldolgozás is előkerül Jonathan szólófellépésein.

Korn - A Korn énekese egyedül turnézik

"Amikor kissrác voltam, apám jó pár bandában játszott, ők is főleg feldolgozásokat nyomtak. Biztos, hogy én is élvezni fogom." - mesélte Jonathan.

Állítása szerint viszont most semmi esélye, hogy a turné után szólóalbummal rukkoljon elő, továbbra is a Korn a legfontosabb számára, akikkel egyébként a napokban már stúdióba is vonultak, hogy sorban a nyolcadik korongjukat rögzítsék.

"Talán a Queen of the Damned filmzenéje nevezhető egyfajta szóló próbálkozásnak, ha most valami szólóanyagba kezdenék, azt hiszem, valami ilyesmit írnék. De mindenképp máskor, nem szeretnék most a Korntól különválni. Nem szeretném azt a látszatot sem kelteni, hogy valamilyen probléma van a zenekar háza táján. Egyszerűen csak jól akarom érezni magam, amíg a többiek pihennek, vagy a saját szóló anyagaikon dolgoznak." - fűzte hozzá Jonathan.

fkriszta

2006. 10. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 10. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Korn énekese egyedül turnézik cikk képei
Korn - A Korn énekese egyedül turnézikKorn - A Korn énekese egyedül turnézik