Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elindult a siker útján Dj Smiths

Dj Smiths - Elindult a siker útján Dj Smiths

Aki hébe-hóba hallgat rádiót, vagy elmegy egy partira hétvégente, biztosan hallotta már a Watching The Sun Goes Down című zenét. Első hallásra azt hinnénk, hogy egy ilyen kaliberű és hangzású dal valamelyik népszerű külföldi együttes, vagy dj műve, pedig egy igazi hungaricumról, Dj Smiths és Markanera első önálló szerzeményéről van szó.

Hosszú évek kitartó munkája kellett ahhoz, hogy Smiths kitörjön az ismeretlenségből. Győri Szabolcs 1977-ben született, tizenhat évesen ismerkedett meg a dj-szakmával, ekkor vette fel a Dj Smiths nevet.
1995-től már a siófoki Palace egyik rezidense, 1999-től pedig a pásztói Club Miami házigazdája. Jelenleg a Bacardi-Cola, a Breezer, a Martini Retro és Bols Future Gate partyk állandó dj-je. Szombatonként a főváros egyik legexkluzívabb klubjában, a Citadella Gardenben pörgeti a lemezeket.
2005. decembere óta a Roxy Rádió állandó dj-je, mixei csütörtökönként hallhatók a Roxy Dj című műsorban négytől ötig. Jelenleg önálló nagylemezén dolgozik, aminek első maxija, a Watching The Sun Goes Down idén júliusban jelent meg. Ez a zene jelenleg a világ 23(!) országában hallható, több rádióállomás is kiemelt rotációban játssza, videoklipjét a Viva Tv is műsorára tűzte.
Smiths a nyáron személyesen is találkozott nagy kedvencével és példaképével, Carl Cox-szal, akinek adott egy példányt első maxijából. És hogy mi volt Cox véleménye? Hogy mit kell tudni a Watching The Sun Goes Down-ról? Hogy min dolgozik jelenleg Smiths? Nemsoká megtudhatod, hamarosan exkluzív interjú Dj Smiths-szel, itt, a music.hu-n!

Juhász Gergely

2006. 10. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elindult a siker útján Dj Smiths cikk képei
Dj Smiths - Elindult a siker útján Dj SmithsDj Smiths - Elindult a siker útján Dj Smiths