Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Depeche Mode: Lemezorgia

Depeche Mode - Depeche Mode: Lemezorgia

Új single, Touring The Angel DVD, Remasters Series, Best Of... Október 30-án jelenik meg a Depeche Mode új kislemeze, amely 'Martyr' címre hallgat. A dal tulajdonképpen az egyetlen új anyag a 'Playing The Angel' stúdió album óta.

A szám a gyűjteményes 'The Best Of' albumon lesz fellelhető. A 'Martyr' egy erőteljes és hipnotikus nóta, melyet Martin Gore jegyez és minden kétséget kizáróan megerősíti az együttes ikonikus státuszát.

A kislemez producere Ben Hillier, akit a Doves és a Blur együttesek révén ismerhetünk. Az új dal abszolút Depeche Mode, hibátlanul illeszkedik történetükbe is. Izzó szintetizátor fölény, pengeéles váltások és Dave Gahan érzelmes kinyilatkoztatása, mely szerint ő a "szerelem mártírja". Egyszerre ellenállhatatlan és elfojthatatlan.

Az anyag megjelenését egyéb kiadványok is kísérik. A speciális kiadású 3-lemezes 'Touring The Angel: Live In Milan' live DVD koncertfilm mellett, (amely milánói Fila Forumban lett rögzítve 2006. február 18-19-én), október 2-án érkezik a nagy sikernek örvendő Remasters Series második része. Az 'A Broken Frame', 'Some Great Reward' és 'Songs Of Faith And Devotion' albumok speciális csomagban, gyűjtőknek ajánlva látnak napvilágot. A nagylemezek exkluzív bonusz tartalommal, újragondolt grafikai megjelenéssel, illetve vizuális ritkaságokkal tarkítva látnak napvilágot.

Megjelenések:

- Touring The Angel- Live In Milan: szeptember 25.
- Remasters Series: október 2.
- Martyr single: október 30.
- The Best Of: november 13.

Gab

2006. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Depeche Mode: Lemezorgia cikk képei
Depeche Mode - Depeche Mode: Lemezorgia