Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rockzenészek egy rockzenészért!

Tunyogi Rock Band - Rockzenészek egy rockzenészért!

2006. november 5-én jótékony célú koncert lesz a PeCsában, ahol a zenésztársak Zeffer András (ex-P.Mobil, TRB, Rock Band) hosszú ideig tartó gyógykezelését segítik zenéjükkel.

"Zeffer András hirtelen jött, súlyos, életveszélyes betegsége miatt, a Rock Band a közeljövőben nem ad koncertet. Zefi július 14-től előreláthatóan fél évig, kórházi kezelésben részesül. Gondoljatok rá szeretettel, és aki tud, imádkozzon érte!"

A közlemény már másnap olvasható volt a Rock Band honlapján, a rock rajongók, és a barátok legnagyobb megdöbbenésére. Mindenkit letaglóz, mellbe vág, ha hirtelen támad a kíméletlen betegség; hogyha szembesülnie kell azzal, amire még álmában sem mert gondolni!

Tunyogi Rock Band - Rockzenészek egy rockzenészért!

Előre bocsátom: itt most szó sincsen arról, hogy valamiféle vészharangot kellene bárkinek is meghúzni, hiszen - a kitűnő orvosi ellátás mellett - ott van család és a barátok áldozatkész, segítő háttere. Ezúton szeretnénk az aggódókat megnyugtatni: Zeffer András igenis meg fog gyógyulni; egészségesen tér majd vissza a rockzene színpadára!

Vissza kell, hogy térjen, hiszen ezért a zenéért, a közönségért küzd, immár több mint 25 éve. Teljesen mindegy, hogy a P.Mobil, vagy a Tunyogi Rock Band billentyűseként, vagy éppen az általa jegyzett the Rock Band zeneszerző-énekes frontembereként állt a deszkákon. A Rock Band két éve alatt 4 CD, egy DVD, kb. 200 koncert fémjelzi azt az utat, erőfeszítést, amit bejárt a Hammond orgona és a mikrofonállvány mögött. Közvetlenül betegsége előtt került a boltokba unplugged-albumuk, melyben kissé más felfogásban, áthangszerelve, egy vonósnégyessel szólaltatják meg a jól ismert dalokat.

Szólnom kell még valamiről: nem tudok olyan segélykoncertről, amire Zefi és csapata a felkérést visszautasította volna. Sőt, nemegyszer ő maga állt élére, hasonló kezdeményezéseknek! Íme, a Sors keserű fintora: 2006. november 5-én - mint már annyiszor - a Petőfi Csarnok ad otthont annak a jótékonysági koncertnek, melyen most Zeffer András gyógyulásáért vesznek részt Zefi zenésztársai - szólt Hegedűs István (Rockinform magazin) közleményében.

Fellépnek:
Tankcsapda, Bikini, Beatrice, Lord, Deák Bill BB, Takáts Tamás Dirty BB, Zorall, Omen, új Tunyogi Band, P.Box, Hard, Varga Mikós, Sipos Péter (Irgy H.M.), Szabó Leslie, Sipos F.Tamás

Gab

2006. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rockzenészek egy rockzenészért! cikk képei
Tunyogi Rock Band - Rockzenészek egy rockzenészért!Tunyogi Rock Band - Rockzenészek egy rockzenészért!