Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Átmeneti búcsú Justin Hawkinstól

Justin Hawkins - Átmeneti búcsú Justin Hawkinstól

A The Darkness frontembere úgy döntött, egy időre biztosan kiszáll a zeneéletből. A közelmúltban nyilvánosan is beismerte, hogy alkohol- és drogfüggő, hozzátéve, hogy kezelésre jár.

Most, hogy már két hónapja tiszta, jobbnak látta, ha egy időre visszavonul, és kizárólag a rehabilitációs kezelésére koncentrál. „Teljesen padlóra kerültem. Sokszor napokig nem aludtam, az alkohol és a kokain ébren tartott. Napok maradtak ki az életemből, semmire sem emlékszem vissza, közben agresszívvá váltam, nem voltam tudatában döntéseimnek. Három évet vesztegettem el az életemből. Sajnálom otthagyni a többieket, de ha maradnék, könnyen visszaeshetnék. Nem hibáztatok senkit, egyszerűen függő lettem. Más zenekarok tagjai képesek tiszták maradni, én nem tartozom közéjük. Egyelőre minden bizonytalan a jövőmmel kapcsolatban” – nyilatkozta Justin Hawkins.
A The Darkness 2003 legnagyobb felfedezettje volt, Permission To Land című albumával a közönséget és a szakmát egyaránt meghódította, 2004 februárjában négy jelölésből hármat díjra váltott a legrangosabb brit zenei díjak átadóján, a BRIT Awardsszon. A tavaly november végén kiadott One Way Ticket To Hell …And Back című lemezével azonban már csak a brit eladási lista 11. helyét szerezte meg, és mindössze négy hétig szerepelt a legkelendőbb hetvenöt album között, az USA-ban a TOP 50-be sem került be. A zenekar állítólag nem oszlik fel a frontember távozásával, egyelőre új énekessel folytatja a zenélést.

Justin Hawkins - Átmeneti búcsú Justin Hawkinstól

(Új Szó)

Puha József

2006. 10. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2006. 10. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Átmeneti búcsú Justin Hawkinstól cikk képei
Justin Hawkins - Átmeneti búcsú Justin HawkinstólJustin Hawkins - Átmeneti búcsú Justin Hawkinstól