Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Várjátékok a Nox-szal

Nox - Várjátékok a Nox-szal

Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás közös sikere elvitathatatlan. Igaz, mindent megtesznek azért, hogy az önmaguk által egyre magasabbra pakolt mércénél is jobbak legyenek. Turnéjuk teltházas helyszínei után idén a Felvonulási téren is többszázezren voltak kíváncsiak a Ragyogás show-ra. Lehet ezt még fokozni?

Úgy tűnik, igen. Eddig mindegyik albumuk kimagasló eredményekkel büszkélkedhet: a bemutatkozó Örökség, illetve a hatdalos Karácsony EP egyaránt platinalemezt, míg a Bűvölet és a Ragyogás dupla-platinalemezt hoztak a produkciónak. Legújabb albumuk, az Örömvölgy – melyre rákerült az idei Úszó Európa-bajnokság hivatalos dala, az Embermadár is – máris aranylemez, s az új slágerhez, a Szeretemhez készült hihetetlenül látványos videóklip is jelzi már a jövőt. A történet szerint Szilvi kocsija lerobban, ő pedig a követező pillanatban egy kastély bejáratánál találja magát. Amint belép a hatalmas kapun, máris a középkorban találja magát… Hasonló izgalmas időutazásszerű élményt ígér a Nox tavasszal startoló Vár-turnéja, mely várhatóan felülírja majd a koncert szó eddig ismert definícióját.
Aki azonban nem bírja ki áprilisig, az megnézheti a zenekar koncertjét december 28-án Győrben, február 10-én Veszprémben, valamint nemzeti ünnepünk előtt egy nappal, március 14-én Debrecenben is.

Balajti Péter

2006. 10. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
fery 2007. 03. 11. 17:44
vihetik még valamire
Misi 2007. 04. 25. 22:38
Sziasztok
Misi 2007. 04. 25. 22:39
Mi a NOX új albumának a cime?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Várjátékok a Nox-szal cikk képei
Nox - Várjátékok a Nox-szalNox - Várjátékok a Nox-szalNox - Várjátékok a Nox-szal