Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

„Kingdom Come” – három évig váratta a rajongóit Jay-Z

Jay-Z - „Kingdom Come” – három évig váratta a rajongóit Jay-Z

A kis hazudós… a Def Jam vezére azt mondta, visszavonul, ehhez képest rittyentett egy új albumot. Figyeljünk oda rá: Jay-Z-ről újabban a sokat hallott amerikai lemezkritikusok is ódákat zengenek.

A korong november 21-én kerül a boltokba, viszont a „Show Me What You Got” című első kislemez már meghódította Amerikát. Sőt, a tengerentúlon olyan történt, amire nagyon-nagyon régen nem volt példa: a rádiós szerkesztők (Kivételesen? Végre?) nagy ívben figyelmen kívül hagyták a felméréseket, és azonnal elkezdték játszani az új Jay-Z dalt. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy mindössze három nap (!) leforgása alatt már 16 millió amerikai dúdolta kánonban a Show Me What You Got-ot.

Jay-Z - „Kingdom Come” – három évig váratta a rajongóit Jay-Z

Jay-Z szokásához híven a klipet sem csapta össze. A videot Monacóban vették fel, és két világhírű autóversenyző, Dale Earnhardt, valamint Danica Patrick is szerepel benne.

A hip-hop mogul turnéja már javában tart, többek között Dél-Afrikában, Tájföldön, Koreában, Kínában és Ausztráliában lép fel. Ha ezek az állomások kicsit távolinak tűnnének, semmi gáz: Jay-Z kampánykörútját nyomon kíséri az MTV, és az ígéretek szerint november 24-én, három nappal az új album megjelenése után műsorra is tűzi.

Juhász Gergely

2006. 10. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 10. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

„Kingdom Come” – három évig váratta a rajongóit Jay-Z cikk képei
Jay-Z - „Kingdom Come” – három évig váratta a rajongóit Jay-ZJay-Z - „Kingdom Come” – három évig váratta a rajongóit Jay-Z