Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY: IN SEQUENCE SUNSET

Dj Sterbinszky - SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY: IN SEQUENCE SUNSET

Ő az a fickó, akit senkinek sem kell bemutatni: tizenöt éves szakmai múlt, négy aranylemez, egy tucat díj és elismerés, stb. Ő volt az első hazai dj, akinek egyik klipjét (Discography) rendszeresen játszotta az MTV, majd a Gates Of Mind ismét komoly nemzetközi érdeklődést váltott ki (az egyik floridai rádióállomás 25-ös kívánságlistájának például kapásból az első helyén landolt). Zenélt már együtt Antoine Clamaran-nal, Carl Cox-szal, David Morales-szel, Judge Jules-szal, stb. Sterby és Borsos Gábor (Sequence 11) nagyon ütőképes csapatot alkotnak. Megjelent az In Sequence Sunset.

Sterbinszky előnyére változott. Ha egymás mellé tesszük egy mostani és egy pár évvel ezelőtti fényképét, talán fel sem tűnik, hogy ugyanarról a pasasról van szó. Még szembe - illetve fülbe… - tűnőbb viszont az új Sterbinszky hangzásvilág.
Az október végén megjelent In Sequence Sunset egy tiszta, hibátlan album, amely tökéletesen megfelel az európai trendeknek. A trackeken kizárólag férfi vokál hallható, és meglepően sokszor visszaköszönnek az akusztikus hangszerek is. Ami szintén különleges, hogy az In Sequence Sunset nem került kereskedelmi forgalomba, egy férfimagazin mellékleteként lehet megvásárolni.
És hogy miért? Hamarosan kiderül, nemsoká exkluzív interjú Sterbinszkyvel itt, a www.music.hu-n!

Juhász Gergely

2006. 10. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 10. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY: IN SEQUENCE SUNSET cikk képei
Dj Sterbinszky - SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY: IN SEQUENCE SUNSETDj Sterbinszky - SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY: IN SEQUENCE SUNSET