Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gwen Stefani és a jódli-dili

Gwen Stefani - Gwen Stefani és a jódli-dili

A No Doubt egykori énekesnője, Gwen Stefani 2004-ben több fronton is támadásba lendült. Nemcsak a Love. Angel. Music. Baby című szólóalbuma szerepelt jól, de a közreműködésével forgatott Aviator című Martin Scorsese film is szép sikereket tudhatott magáénak. A családanya idén télen újra hallat magáról.

Mikulás előtt egy nappal érkezik a boltokba a Sweet Escape feliratú új nagylemez, melynek munkálataiba több vendégművész (pl.: Akon, a Eurythmics-ből ismert Dave Stewart, illetve a Soul II Soullal együtt dolgozó Nelee Hooper) és sztárproducer is részt vesz. Az első kislemeznek választott Wind It Up a Neptunes-duó bábáskodása mellett született - az ő érdemük, hogy rábírták az énekesnőt egy kis jódlizásra…
Azok is készülhetnek, akik nemcsak Gwen hangjáért vannak oda, de nézni is szeretik az előadót, mivel még idén boltokba kerül a Harajuku Lovers DVD. Az audiovizuális eszközön található Los Angelesben forgatott koncertanyag a teljes Love. Angel. Music. Baby dallistáján túl két új nótát is magában foglal.
Akinek pedig ez sem elég, az begyűjtheti a maga Gwen Stefaniját, mivel a művésznő mintájára hamarosan több divataos játékbaba is forgalomba kerül. (Michael Jackson után szabadon...)

Balajti Péter

2006. 10. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gwen Stefani és a jódli-dili cikk képei
Gwen Stefani - Gwen Stefani és a jódli-dili