Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

The Corrs: könnyed trükk

The Corrs - The Corrs: könnyed trükk

Nem ritka, hogy egy előadó valamelyik albuma csak bizonyos országokban lát napvilágot, illetve, hogy egy-egy területen ugyanaz a korong eltérő tartalommal bír. Ennek köszönhetően kerülhet néhány olyan csemege is a legújabb Corrs-válogatásra, melyek eddig kizárólag az USA területén voltak elérhetőek.

A négy testvér alkotta zenekar diszkográfiájában számos „trükköt” találunk, melyekkel hol az egyik kontinensnek kedveztek, hol a másiknak. Az MTV Unplugged fellépésük hanganyaga és 2001-es Best Of összegzésük az Amerikai Egyesült Államokon kívül mindenhol megjelent, míg az exkluzív koncertlemez; a VH1 Presents: The Corrs, Live In Dublin csak az USA területén volt kapható. A Talk On Corners című album pedig, tartalom és borító tekintetében is mindjárt három változatban készült el…
Az idén őszre várható Dreams – The Ultimate Corrs Collection összeállításánál arra törekedett az együttes, hogy a különleges változatok eddigi országhatár-megkötéseit eltöröljék. Így végre mindenhol elérhetővé válik a U2 frontemberével, Bonóval közösen rögzített daluk, a When The Stars Go Blue, akárcsak az akusztikus koncertjükön előadott No Frontiers. Ráadásul a címadó tétel sem a nálunk ismert formában csendül majd fel, hanem Todd Terry ’99-es újraértelmezésében. Szintén régebbi, de a nehezen elérhető kategóriába sorolható az All I Have To Do Is Dream, melynek megszólaltatásában a franciák egyik igen kedvelt énekese is részt vett. Vagyis a húsz dal közt számos specialitást találunk, amik bár nem igényeltek különösebb pluszmunkát a zenekartól, mégis nagy örömöt okozhatnak a rajongóknak – a világon mindenütt.

Balajti Péter

2006. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

The Corrs: könnyed trükk cikk képei
The Corrs - The Corrs: könnyed trükkThe Corrs - The Corrs: könnyed trükk