Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Három év után újra Princess korong

Princess - Három év után újra Princess korong

A Princess együttes 2001-ben indult hódító útjára. Azóta több mint 150 ezer eladott lemezzel, több kontinenst átölelő koncertturnéval a hátuk mögött elmondhatjuk, hogy hazánk legsikeresebb crossover formációjává nőtték ki magukat. Rajongóik nemcsak Magyarországon, de Németországban is türelmetlenül várták az új lemez megjelenését.

A "Mediterrán" című új album - mint ahogy azt a címe is jelzi - az összes jól ismert és közkedvelt mediterrán slágert tartalmazza, többek között a "La Donna é Mobile", "Azzurro", "O Sole Mio", "Quando quando", a "Brasil", a "Besame Mucho", a "Viva Espana" és még sok sok jól ismert klasszikus átiratát a már jól ismert Princess-stílusban.

A lemez páratlan sikerrel debütált a MAHASZ eladási listán! A megjelenés hetében a 3. helyen nyitott, és ez még csak a kezdet! Az album ugyanis azonos címmel december 2-án Németországban is megjelenik, beharangozva a téli turnét. Érdekesség, hogy a "hercegnők" nem használhatják a Princess együttes nevet némethonban, mert ott ez a név már le van védve, így német nyelvterületen "Princesses of Violin"-ként ismerik őket.

Jónap Tamás

2006. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Három év után újra Princess korong cikk képei
Princess - Három év után újra Princess korongPrincess - Három év után újra Princess korong