Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Előd új TV-műsora

Shane 54 - Előd új TV-műsora

A Shane 54 fedőnéven tevékenykedő Császár Előd számára nem idegen sem a reflektorfény, sem a műsorvezetés. Igaz, az egykori A3 Televíziónak, bármilyen népszerű is volt, ma már nyoma sincs.

Az akkori élő, betelefonálós-beszélgetős produkció utáni sokéves szünetet követően egy egészen más, de kellően izgalmas televíziós adás-sorozat veszi kezdetét az énekesből lett lemezlovas-producer aktív közreműködésével.
A Cool TV-n, feltehetően november második felében indul majd el a hetente jelentkező Laptop DJ című műsor, mely az elektronikus zenék világába kalauzolja nézőit, s ahol a színes és különleges tartalomnak köszönhetően nemcsak táncoló tömeget és dübörgő zenét túlordibálni igyekvő fiatalokat láthatunk.
A stáb igazán meredek startra készül: az első két adás a bulizás örök szigete, Ibiza két legfelkapottabb klubjába, a Pachába és az Amnesiába enged bepillantást, exkluzív interjúi segítségével pedig olyan világhírű lemezlovasokat ismerhetünk meg, mint Paul Van Dyk (aki többek közt a Martyr című legújabb Depeche Mode kislemezre készített remixet) vagy Pete Tong, a BBC Radio 1 DJ-je, számos nagysikerű mixlemez készítője.

Balajti Péter

2006. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Előd új TV-műsora cikk képei
Shane 54 - Előd új TV-műsoraShane 54 - Előd új TV-műsora