Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ace Of Base: apák a fedélzeten

Ace Of Base - Ace Of Base: apák a fedélzeten

Ahhoz képes, hogy a kilencvenes évek elején és közepén az Ace Of Base ontotta a slágereket, már jó ideje nem lehet hallani a svéd négyesről. Pedig nagy dolgok történtek…

Sajátos stílusuknak köszönhetően sokan az Aswad együttes Don’t Turn Around című dalának egykori feldolgozását is a zenekar szerzeményének tulajdonították, hiszen a reggae-sikert úgy szólaltatták meg, hogy az tökéletesen illett az All That She Wants, a Wheel Of Fortune és a The Sign kislemez-sikerek által meghatározott zenei világba. Az ezredforduló környékén kiadott slágerválogatásuk jól fogyott, ám a 2002-es visszatérő lemezük, a Da Capo nem hozta meg a remélt fordulatot. A szakmai siker elmaradása mellett azonban pozitív magánéleti változások következtek be a banda két tagjánál is. A zenefelelős Jonas „Joker” Berggen időközben kétszeres apuka lett (kislánya Julia, kisfia Göran), s a napokban zárkózott fel mellé Ulf „Buddha” Ekberg is, akinek Viggo nevű gyermeke most októberben lett „gazdagabb” egy kistesóval, Vincent Vikinggel.
A banda egyébként jövőre lesz tizenöt esztendős (éppen öt éve jelent meg legutolsó stúdiólemezük), így a jubileumra való tekintettel talán újra stúdióba vonul az egykori sikercsapat.

Balajti Péter

2006. 10. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
aby 2007. 01. 25. 12:17
szerettem őket
Vendég 2007. 11. 19. 21:55
sőt most épp európában koncerteznek :)
Vendég 2007. 12. 01. 21:34
Remélem ellátogatnak egy koncert erejéig Budapestre is.
Vendég 2007. 12. 02. 20:06
Az Ace of Base most éppen egy európai koncertkörúton van, ahol hatalmas sikert aratnak! TEltházas, örjöngő bulik. Linn, a szőke vokalista, most már hivatalaosan is kilépett a csapatból, így trióvá zsugorodtak. Igaz, Jenny, a barna tündér, egyedül is leénekel egy kórusnyi vokalistát. Hihetetlen hangi adottságai vannak, és fantasztikus előadó. A nagy slágereiket felfrissítették, és 2008-ban új anyaggal is jelentkeznek egy világturné keretein belül. Go, Jenny, go!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ace Of Base: apák a fedélzeten cikk képei
Ace Of Base - Ace Of Base: apák a fedélzeten