Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újjászületett Whitney Houston

Whitney Houston - Újjászületett Whitney Houston

Na végre! Elvált Bobby Browntól, és végre megint kezd úgy kinézni, mint egy ember. Ha hihetünk a pletykáknak, végleg leszámolt a drogokkal Whitney Houston, és lassan finisben vannak az új stúdióalbum munkálata is.

Az egykori dívára rá sem lehet ismerni: a pár hónapja még ijesztő külsejű sztár teljes szépségében tündököl. Az elvonókúra tehát megtette hatását, sőt: Whitneyben nemcsak a régi barátok - mint pl Denzel Washington és Mel Gibson… - bíznak, hanem a producerek is.
Ami biztos: az új albumról 8-9 track már megvan, a J Records gondozásában készülő korong várhatóan még 2007-ben a boltokba kerül.

Whitney Houston - Újjászületett Whitney Houston

Whitney Houston 1963. augusztus 9-én született New Jersey államban. Először a Cissy The Drinkard Sisters nevű gospel-társulatban bontogatta szárnyait, és 11 évesen már rendszeresen, önállóan énekelt kisebb publikumok előtt. A nyolcvanas években a modellkedésbe is belekóstolt, ezáltal komoly ismeretségekre is szert tett – ennek köszönhető többek között, hogy televíziós produkciókban is felbukkant. Képei olyan magazinokban jelentek meg, mint a Cosmopolitan és a Glamour.
Első lemezszerződését 1983-ban kötötte a nagyágyú Clive Davis-szel, egy évvel később jelent meg első önálló albuma, a „Whitney Houston”. 1987-ben óriásit robbant az "I Wanna Dance With Somebody", a dal az Atlanti-óceán mindkét oldalán letarolta a sikerlistákat. Egy évvel később Ő énekelte a hivatalos olimpiai himnuszt, a "One Moment In Time"-ot, mellyel ismét milliók előtt bizonyította különleges tehetségét.
1992-ben házasodott össze a rapper Bobby Brown-nal. Ebben az időszakban született az "I Will Always Love You" és az "I'm Every Woman". Innentől még folyamatosan felfelé ívelt karrierje: színészkedett (Bodyguard) , producerkedett (TLC), és 1993-ban első gyermeke is megszületett.

Az új évezredben viszont már csak alkohol-és drogbotrányaitól volt hangos a világsajtó, nemegyszer a halálhírét is keltették. Egyelőre viszont úgy tűnik, minden sínen van és jövőre jön az új Whitney Houston album.
Hajrá Whitney. Várunk.

Juhász Gergely

2006. 10. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 10. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Pati 2007. 01. 20. 14:47
jóóó a hangja :P
Vendég 2008. 07. 21. 10:15
nagyon jó a hangja és a dalait is szeretem
Vendég 2008. 08. 22. 12:20
Igen nagyon jó a hangja és fantasztikussak a dalai.:-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újjászületett Whitney Houston cikk képei
Whitney Houston - Újjászületett Whitney HoustonWhitney Houston - Újjászületett Whitney Houston