Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vége! Megvan a Viva Tv új műsorvezetője

Zola - Vége! Megvan a Viva Tv új műsorvezetője

Idén is több ezren jelentkeztek a Viva Tv felhívására. Véget ért a Nagy vívás, amely élő adásban mutatta be a legígéretesebb tehetségeket. Megvan a győztes! A szerencsés pedig nem más, mint…

Zola.

A hírt Málnay B. Levente, a Viva Tv vezérigazgatója jelentette be hétfő délután. Több ismert fiatal is jelentkezett a castingra, így az egykori VV villalakók zömét és megasztárosokat is láthattunk a Nagy vívásban. Meg persze olyanokat, akik egyszerűen az utcáról sétáltak be a válogatásra. Ügyes húzás volt a Nagy vívás: rengeteg tehetséget ismertünk meg, és a többi tehetségkutató műsorhoz hasonlóan jókat nevettünk a kevésbé rátermett jelentkezőkön.

Zola - Vége! Megvan a Viva Tv új műsorvezetője

Málnay B. Levente azt is elmondta, hogy ez a válogatás rekordot állított fel- minden eddiginél többen, majdnem háromezren jelentkeztek az idei válogatásra. A döntésben nem csak szakemberek vettek részt, a televízió egy ún. „indoor” teszttel is felmérte, hogy a három legjobb VJ-jelölt közül kit kedvel leginkább a közönség.
A sajtóban többször megjelent Galambos Dorina neve; mint a műsorvezető válogatás legfőbb esélyese, de végül nem Ő lett a befutó. Ugyanakkor Málnay B. Levente szerint az sem kizárt, hogy a későbbiekben két új leánnyal is találkozhatunk a VIVA képernyőjén.

Egy biztos: a huszonhat esztendős fiatalember komoly rutinnal rendelkezik, hiszen évek óta karaoke versenyek műsorvezetőjeként dolgozik. Zola tehát a Viva Tv új arca, gratulálunk!

Forrás:viva.hu

Juhász Gergely

2006. 10. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 10. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Noé 2006. 10. 31. 11:08
Nekem nem tetszik a döntés! végignéztem a Nagy Vivás összes részét és nekem Zola nem tetszett. Én azt szerettem volna, ha Linda nyer!
Vendég 2007. 08. 24. 22:08
aZ HOGY A DÖNTÉS JÓ zOLA NAGYON ARI!!
Vendég 2007. 08. 27. 9:40
Zola jo dontes volt !!! naon cuki !
Vendég 2007. 08. 27. 12:53
az hogy jó dontés volt!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Vége! Megvan a Viva Tv új műsorvezetője cikk képei
Zola - Vége! Megvan a Viva Tv új műsorvezetőjeZola - Vége! Megvan a Viva Tv új műsorvezetője