Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér az All Saints

All Saints - Visszatér az All Saints

Érdekesen alakul a lánycsapatok sorsa: egyre többet lehet hallani a Spice Girls visszatéréséről, állítólag Melody kilép a Pussycat Dollsból, nemrég pedig a Sugababes eredeti felállásának utolsó tagja, Keisha is bejelentette, hogy távozik az együttesből. Reneszánszát éli viszont az All Saints: öt év szünet – nomeg hiszti... – után ugyanis újra együtt a csapat, még idén jön az új lemez.

Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole Appleton és Natalie Appleton elég csúnya körülmények között szakítottak 2001-ben; attól sem riadtak vissza például, hogy a sajtón keresztül pocskondiázzák egymást. Később mindegyik tag szólókarrierbe fogott, ezek a próbálkozások azonban kivétel nélkül megbuktak.
Ám 2006 elején újra egymásra találtak a hölgyek, nomeg kiadóra: a Kylie Minogueot is soraiban tudható Parlphone ugyanis rögtön leszerződtette őket.

All Saints - Visszatér az All Saints

Az All Saints jelenleg egy észak-londoni stúdióban rögzíti az új dalokat. Az egyelőre cím nélküli album első kislemezét, a Rock Steadyt már játsszák a zenetévék. Ha ilyen lesz az egész album, a lányoknak sikerül a visszatérés.

Az All Saints még 1993-ban alakult, ám első slágerükre (I Know Where It’s At) 1997-ig kellett várni. Innentől több, mint 10 millió albumot adtak el világszerte. 2001-es feloszlásukig öt dallal is vezették a brit listát: a Never Ever, az Under The Bridge, a Bootie Call, a Pure Shores és a Black Coffee is letarolta a szigetországi chartokat.

Juhász Gergely

2006. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatér az All Saints cikk képei
All Saints - Visszatér az All SaintsAll Saints - Visszatér az All Saints