Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Enigma-maximum

Enigma - Enigma-maximum

Múlt év végén egy gigantikus, nyolckorongos csomagban foglalta össze az Enigma elmúlt 15 esztendejét a projekt mögött álló kulcsfigura, Michael Cretu. A summázás azonban nem jelentett búcsút: szeptemberben napvilágot látott a legújabb album, az A Pasteriori. Bár nem készült hozzá hivatalos kislemez, s a gyűjtők is csupán egy digipack csomagolással kaptak többet, mint a hétköznapi vásárlók, a folytatás kifejezetten izgalmasnak ígérkezik!

Valahol érthetetlen, hogy az újdonságokra és különlegességekre (zene és videóklip tekintetében egyaránt) nyitott zeneguru, aki olyan zenei ínyencségekkel örvendeztette meg rajongóit, mint a Sadeness Part I., a Return To Innocence vagy a Gravity Of Love (utóbbi Orff Carmina Burana című munkájából is kölcsönzött), eddig még nem használta ki az 5.1-es keverésben rejlő előnyöket. Pedig a 360 º-os varázslat nyújtotta zenei élményt – többek között – Jean Michel Jarre, P!nk és Ákos is megadta már a házimozi-rendszerrel rendelkező rajongóknak. Úgy tűnik, nem kell sokat várni az első 3D-s Enigma-lemezre sem, ha minden jól megy, decemberre elkészül az A Pasteriori DVD, mely a mester legutóbbi nagylemezének majdnem teljes anyagát (két felvétel módosított verziója itt lesz először hallható!) tökéletes térhatásban adja majd vissza.

Balajti Péter

2006. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 21. 4:52
Mivel kétszer is "Pasteriori" szerepel a szövegben, nyilván nem elírásról van szó. Azért a következő enigmás cikkben már helyesen van írva! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Enigma-maximum cikk képei
Enigma - Enigma-maximum