Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Come With Me - Megjelent az új Roger Sanchez album

Roger Sanchez - Come With Me - Megjelent az új Roger Sanchez album

"Ritka és kivételes alkalom, hogy egy olyan albumot tarthatunk a kezünkben, amely egy az egyben tükrözi az amerikai klubzenék világát egészen a gyökerekig visszamenőleg." - így kezdi kritikáját a Billboard az új Roger Sanchez lemezzel kapcsolatban. A Grammy díjas lemezkarcoló hat évig keverte az új album dalait, megérte várni.

Roger Sanchezen kívül gyakorlatilag Mike Shinoda (ex-Linkin Park) és Moby az egyetlen, aki nemritkán egy komplett album minden egyes hangsávját saját maga írja és keveri. Sőt: Sanchez még ennél is tovább megy, gyakran a vokált is Ő énekli.

Így történt ez az új Roger Sanchez album kapcsán is: a Come With Me című korongon hallható összes hangszer és vokál a világhírű dj műve (ennyire önálló lemezt egyébként sosem készített még negyedszázados munkássága során).

Roger Sanchez - Come With Me - Megjelent az új Roger Sanchez album

Az albumról elsőként a Lost című maxit másolták ki, amit már játszanak a zenetévék, és néhány rádiós mixműsorban is hallható. A Lost kísértetiesen emlékeztet a 2000-es Another Chance-re, ami ugye Number 1 volt Angliában.

Juhász Gergely

2006. 11. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Come With Me - Megjelent az új Roger Sanchez album cikk képei
Roger Sanchez - Come With Me - Megjelent az új Roger Sanchez albumRoger Sanchez - Come With Me - Megjelent az új Roger Sanchez albumRoger Sanchez - Come With Me - Megjelent az új Roger Sanchez album