Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

GWEN STEFANI: Új album és koncert DVD decemberben

Gwen Stefani - GWEN STEFANI: Új album és koncert DVD decemberben

Nem csupán babázással töltötte az utóbbi éveket Gwen Stefani. Már csak az utolsó simításokat végzi új nagylemezén: a „The Sweet Escape” névre keresztelt korong várhatóan december 4-én jelenik meg.

A No Doubt egykori énekesnője igen magasra tette a mércét: 2004-es Love, Angel, Music, Baby című albuma négyszeres platina lett. Ami biztos: az új anyag produceri munkáit a nagyágyú Neptunes végzi, az első kislemezdal a Wind It Up lesz.

Érdemes megemlíteni a vendégművészeket: Gwen új lemezén közreműködik pl Akon, Dave Stewart és Tim Rice-Oxley (Keane). Az immár kétgyermekes anyuka azt nyilatkozta a minap: a The Sweet Escape óriási meglepetés lesz. A hangzása eltér majd az előzőektől, egy nagyon modern, nagyon húzós korong vár a rajongókra.

Egyébként az új albummal egyidőben kerül a boltokba a „Harajuku Lovers Live” című koncert DVD is, melynek anyagát egy kaliforniai fellépésen rögzítették. Gwen Stefani amerikai koncertkörútja jövő tavasszal indul.

Juhász Gergely

2006. 11. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

GWEN STEFANI: Új album és koncert DVD decemberben cikk képei
Gwen Stefani - GWEN STEFANI: Új album és koncert DVD decemberbenGwen Stefani - GWEN STEFANI: Új album és koncert DVD decemberbenGwen Stefani - GWEN STEFANI: Új album és koncert DVD decemberbenGwen Stefani - GWEN STEFANI: Új album és koncert DVD decemberben