Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Decemberi Slipknot-újdonságok

Slipknot - Decemberi Slipknot-újdonságok

Az Iowa-i Slipknot rajongói kiadványokban gazdag télnek nézhetnek elébe: december 4-én egyszerre két újdonsággal is készül a banda. Voliminal: Inside The Nine címmel egy dupla DVD-t jelentetnek meg, de ugyanezen a napon a legutóbbi albumuk, a Vol.3. kibővített formában - 8 új dallal kiegészülve - is újrakiadásra kerül.

December 4-én két újdonsággal is jelentkezik a Slipknot csapata: nemcsak a már beharangozott a ’Voliminal: Inside The Nine’ címre hallgató vadonatúj dupla DVD kerül a boltok polcaira, hanem limitált formában újrakiadásra kerül a banda legutóbbi, ’Vol 3’ című anyaga, méghozzá 8 új felvétellel kiegészítve.

A dupla korongot tartalmazó VOLIMINAL: INSIDE THE NINE c. DVD kiadvány a Slipknot legutóbbi VOL. 3: (THE SUBLIMINAL VERSES) világkörüli lemezbemutató turnéjának legizgalmasabb pillanataiba ad betekintést. Mindenképpen egyedülállónak tekinthető az anyag, hiszen nagyban eltér a már megszokott koncert/turné DVD-ktől, a VOLIMINAL: INSIDE THE NINE egy jóval művészibb, s egyben egyedibb oldalról mutatja be a banda mindennapi életét, a turné legdurvább eseményeitől a zeneszerzés, próbatermekben töltött órákon át, egy olyan aspektusból, ahogyan még soha senki nem láthatta a bandát.

Slipknot - Decemberi Slipknot-újdonságok

Az 1. korongon - ‘VOLIMINAL’ címmel – egy 90 perces filmet találhatunk, amit nem más mint M. Shawn Crahan azaz a ‘Clown’ szerkesztett és rendezett, így a zenekari történéseket most egy belső szemszögből mutatja be. A filmet kézikamerával rögzítették a turné során, melynek eredménye egy merészen őszinte , vizuálisan pedig igazi unikumnak számító anyag. A zenei és képi hatások meglepően intenzívek, egy jóval emberközelibb operatőri munkának lehetünk a szemtanúi.

A 2. korong alapvetően három fő részből épül fel – élő felvételek, videóklipek és a zenekari tagokkal készült interjúk sorakoznak fel rajta. Az élő koncertfelvételek számos show-ból lettek összevágva: szabadtéri koncerteken át televíziós díjátadókig rengeteg felvétel került feldolgozásra, de felsorakoznak a legismertebb videóklipek: "Duality", "Vermilion," "Before I Forget," "The Nameless," és a számos vitát kiváltott “Vermilion 2”, amit hivatalosan ezidáig még nem jelentettek meg. Mindemellett egy exkluzív anyagot is láthatnak a rajongók a banda maszkjairól, amit ugye a színpadon rendszeresen viselnek a srácok. Az interjúk sem a hagyományos , megszokott kérdés-feleletek, hanem jóval őszintébb, szókimondóbb, minden, amit eddig nem igazán árultak el magukról a bandatagok.


Ugyanezen a napon pedig limitált számban szintén a boltok polcaira kerül a Slipknot egyik legsikeresebb, legutóbbi ’ VOL. 3: (THE SUBLIMINAL VERSES)’ c. albuma új dalokkal, valamint koncertfelvételekkel kiegészülve.


Limitált cd-n szereplő új dalok:

1.Don't Get Close
2.Scream
3.Vermilion (alternate mix)
4.Danger, Keep Away (Full-length version)
5.The Blister Exists (Live)
6.Three-Nil (Live)
7.Disasterpiece (Live In London)
8.People=Shit (Live)

fkriszta

2006. 11. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 11. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 06. 22. 19:51
nagyon jó!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Decemberi Slipknot-újdonságok cikk képei
Slipknot - Decemberi Slipknot-újdonságokSlipknot - Decemberi Slipknot-újdonságok