Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magyar csapattal dolgozik a Groove Armada

Groove Armada - Magyar csapattal dolgozik a Groove Armada

A világ egyik legnagyobb sörmárkája hívta életre a Thisrt Studio névre keresztelt tehetségkutatót, melynek a napokban választotta ki magyarországi győztesét a világhírű Groove Armada. Hogy miért pont ők? Mert a fődíj nem más, mint közös stúdiózás a Sex és New York főcímzenéjét is jegyző fiúkkal Londonban és Barcelonában!

Az izgalmas lehetőség kétszáznál is több hazai formáció figyelmét keltette fel, s a neves zenei szakemberekből álló zsűri hetvenegy produkciót engedett a középdöntőbe, ahonnan végül öten jutottak a döntőbe. A Dead Guys-nak, a Honey Bee-nek, a Nomadának, a Sunscreennek és a Yellow Spots-nak automatikusan felléphettek számos nagyszabású rendezvényen, illetve hazai producerek (Bicskei Titusz, Fekete-Kovács Kornél, Madarász Gábor, Moldvai Márk, Prieger Zsolt) irányítása mellett vonulhattak stúdióba Magyarországon. A végső eredményhirdetésre sem kellett túl sokat várni: az öt esélyes közül a brit Groove Armada a soproni fiatalok alkotta SunScreen munkáját találta a legjobbnak. Így a Németországban és Ausztriában is saját turnémenedzserrel rendelkező, funky hatásokkal színezett punk-rock zenét játszó brigád készülhet a közös munkára és a november 18-i budapesti gálára, utóbbin olyan sztárfellépőkkel oszthatják meg a színpadot, mint a Groove Armada, a De La Soul, a ColdCut., DJ Ronin, az Anima Spound System és DJ Palotai!

Balajti Péter

2006. 11. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 22. 1:06
http://msnxmsn.com/ http://msnxmsn.com/vb http://msnxmsn.com/vb/f3 http://msnxmsn.com/vb/f7 http://msnxmsn.com/vb/f5 http://msnxmsn.com/vb/f17 http://msnxmsn.com/vb/f4 http://msnxmsn.com/vb/f6

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magyar csapattal dolgozik a Groove Armada cikk képei
Groove Armada - Magyar csapattal dolgozik a Groove Armada