Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az év előadása Tóth Gabival és Póth Dianával

Megasztár TV2 - Az év előadása Tóth Gabival és Póth Dianával

Tóth Gabi nagy dobásra készül november 9-én a jégszínházban. A különleges fellépésre, már nagyon készül az ifjú tinisztár, hiszen ilyen jellegű előadás még nem volt a jégrevük történetében, hogy az énekest élőben is hallhatja és láthatja a közönség.

A Bár jégrevü főcímdalát az artijus és Emerton díjas Rakonczai Viktor írta, aki olyan énekesnőkkel dolgozott együtt, mint Zséda vagy az ifjú Lola. Viktor és Gabi most először dolgoznak együtt.A zeneszerző hatalmas tehetségnek tartja Gabit, és nagyon örül, hogy az elfogadta a felkérést, mert fantasztikus előadónak tartja, nem kizárt, hogy a jövőben más dalokon is fognak együtt dolgozni. A jégrevü többi varázslatos koreográfiája Edvin Marton gyönyörű zenéjére komponált. A próbák már javában folynak, Gabi egy különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhában lép fel. A jégrevü főszereplője,szólistája Póth Diana Európa negyedik helyezett műkorcsolyázó és az euroice jégtánc együttes teljes csapata. Az énekesnőnek az előadáson nem kell koriznija, mégis a próbák során cipőt húzott és Dia megtanította Gabit jó pár trükkre. Az énekesnő, pedig cserébe Diát énekelni tanítja!

Megasztár TV2 - Az év előadása Tóth Gabival és Póth Dianával

Aki nem jut el előadás premierjére, ne csüggedjen, hiszen minden héten két alkalommal láthatja a közönség a fantasztikus jégrevüt Tóth Gabival és Póth Diannával a budapesti jégszínházban.

Jónap Tamás

2006. 11. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az év előadása Tóth Gabival és Póth Dianával cikk képei
Megasztár TV2 - Az év előadása Tóth Gabival és Póth DianávalMegasztár TV2 - Az év előadása Tóth Gabival és Póth Dianával