Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bob Sinclar újabb toplista-rohama

Bob Sinclar - Bob Sinclar újabb toplista-rohama

A nyarat sikerült végigfütyülnünk a Love Generation című slágerének köszönhetően, s a World, Hold On című kislemeze is csücsörítős hangképzésre ösztönözte a fiatalokat. Aktuális dala, a Rock This World is jól teljesít, ám úgy tűnik, karácsonyig újabb dalt futtat fel a francia lemezlovas Western Dream című albumáról.

A jövőre negyvenedik születésnapját ünneplő Christophe LeFriant producer-DJ ’98 óta készít nagylemezeket Bob Sinclar fedőnéven, de csak a Love Generation hozta meg számára az áttörést (e szerzemény spanyol nyelvű változata, a Generación Del Amor az ibériai félszigeten is listavezető helyre repítette a stúdiógurut). Így a sikerdalt tartalmazó ötödik nagylemez, a Country Dream komoly eladási mutatókkal büszkélkedhetett, s hősünk újabb kislemezekkel gondoskodott/gondoskodik arról, hogy neve és munkái továbbra is a rádiók és zenetévék repertoárjában maradjanak. Jelenleg a Rock This World pörög ezerrrel, s a C&C Music Factory Sweat című klubhimnuszából kölcsönzött „Everybody Dance Now”-felkiáltás, valamint a gyerekszereplők által hozott sztárparádé-paródiákkal megpakolt klip sokat javít a hangulatában leginkább a Reel 2 Real világát idéző nóta pozitív megítélésében. Annak ellenére, hogy e felvétel a VIVA ChubCharton is a legjobb tízben tartózkodik, a zenemester újabb opust küldött a klubbokba. A legfrissebb kislemez, a Tennessee visszatér a gitáralapú hangzáshoz, ami a Love Generationnél is bevált, igaz, ezúttal sokkal inkább a diszkó és a country, mintsem a diszkópop sajátos keveréke született meg. Az új maxira a török mixmester, Mousse T. készített sajátos felfogású elektro-rockos remixet.

Balajti Péter

2006. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gerusz 2007. 02. 07. 18:01
hát hogy jó
Vendég 2007. 08. 28. 14:46
semmi
Katka 2007. 11. 12. 17:46
szeretném valahonnét letölteni a legujabb számát sajna a cimét nem tudom a rádióban hallotam nagyon tetszik de sehol nem találom aki tud segitsen köszi
süti 2008. 01. 21. 14:15
hát új száma a Together!!!de van egy elötte lévő is!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bob Sinclar újabb toplista-rohama cikk képei
Bob Sinclar - Bob Sinclar újabb toplista-rohama