Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williams: élő slágerek

Robbie Williams - Robbie Williams: élő slágerek

A Take That nevű fiúcsapatból egykor kilépett énekesének, napjaink egyik legsikeresebb szóló előadójának Rudebox című új albuma sokkolhatja ugyan a régi RW-rajongókat, de nekik egy dupla-DVD-vel készül az angol fenegyerek.

Robbie zeneszerzőnek és énekesnek is nagyszerű, de vitathatatlanul a színpadon van leginkább elemében. Akik élőben látták, tudják, hogy hihetetlen atmoszféra veszi körül, és eszméletlen energiákat szabadít fel. Ez még a koncertfelvételein is átjön, melyre kitűnő példa a What We Did Last Summer – Live At Knebworth című anyaga.
Tavalyelőtti CD-összegzése után idén, az új, meglepően modern nagylemez mellett egy kétkorongos DVD összeállítással is készül az előadó, melyen nem kevesebb, mint 52 televíziós és koncertfelvétel kap majd helyet. Az And Through It All: Robbie Williams Live 1997–2006 feliratú kiadvány tíz esztendő utánozhatatlan pillanatait idézi fel a ’97-es Montmarte-i Old Before I Die és a Life Thru A Lens megszólaltatásaitól kezdve – többek közt – a berlini, a kölni és a manchesteri fellépések részletein keresztül egészen az idei Leeds-ben előadott nótákig, melyek jelentős része (Radio, Tripping, Sin Sin Sin, Advertising Space) a múlt évi Intensive Care feliratú korongról való. A kiadvány számos ritka felvétel mellet két csemegével is bír: az egyik, hogy láthatjuk és hallhatjuk, hogy szól élőben a legfrissebb album-címadó, a Rudebox, illetve – a közeledő karácsonyra való tekintettel – megismerhetjük Bing Crosby legszebb dalának (White Christmas) Robbie Williams-féle megközelítését.

Balajti Péter

2006. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williams: élő slágerek cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams: élő slágerek