Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unisex, újragondolva!

Unisex - Unisex, újragondolva!

Sokan gondolták, hogy Erdélyi Laci tavaly év végi énekesnő-váltása csak blöff, és egyetlen célja a hírverés volt. Hiába magyarázta az alapító, hogy Szabó Mariann távozásának oka abban keresendő, hogy más elképzeléseik voltak a zenekar jövőjét illetően, Kósa Ivett pedig egyáltalán nem a Megasztár II-ben elért sikerei alapján került a képbe...

Tavasszal kijött ugyan egy kislemez az új „frontasszonnyal”, s a Szerelem sose’ volt című dalhoz klip is készült, de a bő féléves szünet arra engedett következtetni: valóban csak a címlapokra kerülés állt a háttérben… S micsoda cáfolat kerül napokon belül a boltokba!
A „csendes pihenő” ugyanis csak kifelé volt csendes: a zenekar a lehető legnagyobb titokban dolgozott új anyagán, s többek közt olyan zenészeket és segítőket sikerült bevonni az ötödik Unisex-sorlemez elkészítésébe, mint az Animal Cannibals-szal és Sub Bass Monsterrel is együtt tevékenykedő Deseő Balázs, a Unitedből ismert Romhányi Áron vagy a Roy&Ádám formációnak dalszövegeket szállító, a Megasztárban is feltűnt zenész-dalszerző-előadó, Szabó Leslie. Külön érdekesség, hogy Berkes Gábor, akiről a januári Rapülők koncertek óta semmit sem lehetett hallani, s akivel Laci legutóbb az Emberekben dolgozott együtt a kilencvenes években, szintén részt vett a Gondold újra címet viselő nagylemez megszületésében. Az új korong természetesen tartalmazza az áprilisban megismert szerzeményt, akárcsak a 2 nap kel fel című nótát, mely nemcsak kétféle változatban készült el, de videóklipet is forgatott hozzá a csapat.

Balajti Péter

2006. 11. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 31. 14:29
Az hogy Mariann a legjobb:P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Unisex, újragondolva! cikk képei
Unisex - Unisex, újragondolva!