Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Óriási per előtt a Rolling Stones

Rolling Stones - Óriási per előtt a Rolling Stones

Mick Jaggeréknek hamarosan komoly szükségük lesz az ügyvédeikre. A per tárgya már-már vicces, az összeg viszont egyáltalán nem: kőkemény 51 millió dollár a tét.

A felperes egy rajongó, Rosalie Druyan, a vita tárgya pedig egy elmaradt koncert New Jerseyben. Az asszony ugyanis több száz kilométert utazott - volna - a buli miatt, és szobát foglalt egy elegáns szállodában 300 dollárért. Ezen felül az interneten vásárolt jegy ára is csaknem 500 dollárba került, a fellépést viszont mindössze négy órával a kezdés előtt lefújták.

Mick Jagger ugyanis orvosi utasításra inkább nem lépett színpadra Atlantic Cityben október 27-én. A banda november 17-én állítólag bepótolja a koncertet, addig viszont több hasonló perre is számíthatnak.

Rolling Stones - Óriási per előtt a Rolling Stones

A The Rolling Stones sikere negyven éve töretlen. Csak a Beatles volt népszerűbb náluk; ezért menedzserük tanácsára átváltottak a rosszfiú-szerepre (és hangzásra). Így váltak egyszerű blueszenekarból a világ egyik leghíresebb rockbandájává.

Juhász Gergely

2006. 11. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Óriási per előtt a Rolling Stones cikk képei
Rolling Stones - Óriási per előtt a Rolling StonesRolling Stones - Óriási per előtt a Rolling StonesRolling Stones - Óriási per előtt a Rolling Stones