Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Genesis: újrakiadások és koncert Budapesten!

Genesis - Genesis: újrakiadások és koncert Budapesten!

Néhány héttel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy újra összeáll a Genesis – az énekesi poszton a zenekarnak legtöbb rajongót szerző Phil Collins-szal! A banda pedig nemcsak közös fotózásokban, egykori albumok újrakiadásában, de egy fellépés-sorozatban is gondolkodik, melynek során a magyar fővárosba is ellátogat!

A legutóbb, közel tíz éve Budapesten tartott Genesis koncert botrányosan kevés érdeklődött vonzott: az akkori énekesnek Ray Wilsonnak nem sok bizalmat szavaztak a rajongók, s a színpadkép is jóval szegényesebb volt, mint ahogy azt a hang- és fénytechnikai arzenálokat felvonultató egykori zenekartól megszokhatta a közönség. Bezzeg a szólóban is sikeres dobos-énekes-dalszerző, Phil Collins csurig töltötte a Sportarénát, felejthetetlen élményt szerezve a bő tízezernyi érdeklődőnek! Ezek után talán nem meglepő, hogy a sikeres frontemberrel újra erőre kapó gárda 2007. június 20-án a Puskás Ferenc stadiont igyekszik majd megtölteni.
Mindemellett a gyűjtők már most elkezdhetnek spórolni, hiszen a jegyárak mellé érdemes lesz félretenni a banda sorlemezeinek újrakiadásaira is. Az egykori korongok várhatóan kétlemezes változatban kerülnek a polcokra a jövő év során, s a pakkok SACD és DVD tartalma a lehető legtökéletesebb sztereó és surround hangzást ígérik.

Balajti Péter

2006. 11. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Genesis: újrakiadások és koncert Budapesten! cikk képei
Genesis - Genesis: újrakiadások és koncert Budapesten!