Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Piramis: 3 évtized örömajándéka!

Piramis - Piramis: 3 évtized örömajándéka!

Minden kétséget kizáróan a Piramis Magyarország eddigi könnyűzenei történelmének egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - legendája. Az együttes idén ünnepli születésének harmincadik évfordulóját, amelyre a zenekar tagjai is méltó módon szeretnének megemlékezni rajongóik társaságában.

A zenekar úgy döntött 2006. tavaszán, hogy a Papp László Sportaréna színpadára állnak Karácsony második napján, valamint legfrissebb hírek szerint december 27-én is, egy ráadás bulira.

A Piramis együttes sajtótájékozatóján hasonló eseményeken ritkán látott tömeg volt. A Piramis együttes nem véletlenül volt Magyarország igazi sztárzenekara, hiszen most is ehhez méltó volt a fogadtatásuk, annál is inkább, mert a tagokat így együtt utoljára tizennégy éve láthatták a rajongók.

Piramis - Piramis: 3 évtized örömajándéka!

Révész Sándorék motoros rendőri kísérettel érkeztek a helyszínre, ahol a fotósok és a rajongók gyűrűjében vörös szőnyegen mentek be a sajtótájékoztató helyszínéül szolgáló étterembe. Miután köszöntötték a nagy számban megjelent média munkatársait, Brády Márton, a Showtime Budapest ügyvezető igazgatója bejelentette az örömhírt: dcemeber 27-én is lesz egy újabb koncert. A fiúk a kérdések megválaszolása után egy hatalmas piramis formájú tortát kaptak, amelyet Som Lajos teknősbékája azonnal megpróbálta megmászni. A hivatalos rész után a zenészek a rajongók gyűrűjében merültek el és autogramokat osztogattak, beszélgettek, majd interjúkat adtak a televízióknak, újságíróknak és riportereknek.

Piramis - Piramis: 3 évtized örömajándéka!

A Piramis "Örömajándéka" a 2006-os év leglátogatottabb magyarországi koncertje lesz és a Papp László Sportaréna történetének egyben leglátogatottabb rockeseménye is.

A zenekar tagjai a nagy bejelentést követően továbbra is azzal töltik napjaikat, amellyel augusztus óta: több órán át próbálnak, hogy a jól ismert dalok a régi hangzásban csendülhessenek fel Karácsony másnapján. Ezt csupán néhány napra szakítják meg, de akkor is muzsikálnak majd. Szlovákiába utaznak, ahol december 14-én Érsekújváron lépnek fel. A decemberi koncertek után a zenekar tagjai úgy tervezik, hogy megbeszélik a lehetséges folytatást. Felvetődött az erdélyi koncertek lehetősége is, de ezeket csak akkor szeretnék megvalósítani, ha megfelelő technikai körülményeket tudhatnak magukénak.

Révész Sándor, Som Lajos, Závodi János, Gallai Péter, Köves Miklós újra együtt!
Jegyek kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.

Gab

2006. 11. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 11. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Piramis: 3 évtized örömajándéka! cikk képei
Piramis - Piramis: 3 évtized örömajándéka!Piramis - Piramis: 3 évtized örömajándéka!Piramis - Piramis: 3 évtized örömajándéka!