Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magyar zenészek Beyonce remix albumán

Beyonce - Magyar zenészek Beyonce remix albumán

Óriási áttörés történt a nemzetközi könnyűzenei életben: az ötszörös Grammy-díjas énekesnő, Beyonce legújabb remix albumán két magyar zenész munkája is helyet kapott!

Achilles Sparta és Krajczár Péter neve ma még talán ismeretlenül cseng a hazai könnyűzenei életben. Nem sokáig, hiszen az amerikai Sony BMG kiadó fantáziát látott a két fiatalban. Felkérték őket, hogy készítsék el Beyonce legújabb, Ring the Alarm című dalának remixét.

Az átdolgozás olyan átütő sikert aratott, hogy - a kiadó és a menedzsment döntése értelmében - rögtön az első helyre került Beyonce új remix lemezén. A példa nélküli sikertörténet nem véletlenszerű, a zenészeket korábbi munkáik alapján tartották érdemesnek az előkelő helyezésre.

Beyonce - Magyar zenészek Beyonce remix albumán

Az album a világ legtöbb pontján már megvásárolható, a hazai rajongók és érdeklődők az internetről rendelhetik meg, valamint dj üzletekben, online lemezboltokban juthatnak hozzá.

A történet egyébként itt még korántsem ért véget, sőt, igazán csak most kezdődik el…

Beyonce - Magyar zenészek Beyonce remix albumán

A srácok ugyanis a közeli jövőt folyamatos New York-i stúdiómunkákkal töltik. Ennek köszönhetően pedig előkészületi fázisban tart több reklám- és filmzenei munkálat, sőt: már javában készül egy új Beyoncé remix is.

Szóval az olasz származású Achilles Sparta és magyar zenésztársa, Krajczár Péter nevét innentől valószínűleg egyre többet halljuk majd. A két fiatal évek óta együtt zenél az általuk alapított Karmatronic együttesben. Egyedi zenei gondolkodásukat jellemzi, hogy bátran szerkesztenek össze a magyar zenei világban még teljesen szokatlan ritmusokat és hangokat, ami egészen sajátos atmoszférát teremt.

Juhász Gergely

2006. 11. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
laura 2006. 11. 20. 14:49
Szerintem nagyon királyok a srácok!!! Alig várom hogy élőben láthassam őket
toni 2006. 11. 21. 12:32
Huh ez nem semmi! Magyarok Beyonce együttdolgoznak!!! Csak így tovább...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magyar zenészek Beyonce remix albumán cikk képei
Beyonce - Magyar zenészek Beyonce remix albumánBeyonce - Magyar zenészek Beyonce remix albumánBeyonce - Magyar zenészek Beyonce remix albumánBeyonce - Magyar zenészek Beyonce remix albumán