Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ingyen letölthető Sterbinszky Caramel remixe!

Dj Sterbinszky - Ingyen letölthető Sterbinszky Caramel remixe!

Sterbinszky ismét meglepi rajongóit. A Tom-Tom Records, valamint az utóbbi időben igen nagy sikereket elérő projekt, a Sterbinszky közreműködésével működő Sequence 11 jóvoltából hamarosan ajándékként, igyenesen letölthető lesz Caramel már nyár elején megszületett "Mennem kell" című dalának Sequence 11-remixe, mégpedig a legjobb minőségben.

A már önmagában is remek dal ebben az új köntösben is szárnyra kapott, és újabb távlatokat nyitott meg az új projektnek - Sequence 11 aka Sterbinszky - mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy a hazai felvétel fogadtatása a nemzetközi porondon - magyar nyelvű és magyar készítésű remixként - egyedülálló.

A hazai lemezlovasok mellett ugyanis többek között a neves DJ, Pedro Del Mar is szívesen játssza már a zene Sequence 11-remixét. Egyébként annyira jól alakul a dal sorsa, hogy felkerült a hamarosan megjelenő "Mellowmania Vol. 8" című válogatásra, amely a német Klubbstyle Records gondozásában lát napvilágot.

Juhász Gergely

2006. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
profi 2006. 11. 11. 15:00
sterbinszky tudja mi kell a jó bulikhoz!!! ligtes zene!!!???
profi 2006. 11. 11. 15:01
ATB- király

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ingyen letölthető Sterbinszky Caramel remixe! cikk képei
Dj Sterbinszky - Ingyen letölthető Sterbinszky Caramel remixe!Dj Sterbinszky - Ingyen letölthető Sterbinszky Caramel remixe!Dj Sterbinszky - Ingyen letölthető Sterbinszky Caramel remixe!