Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikert

Ganxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikert

Ganxsta Zolee már-már rutinból nyomta, Erdőhegyi Brigi finom nő létére bevállalta, Hajdú Péter nyerni akart, Pál Tomi kipróbálta, a Club 54-es Némó pedig jött, látott, és szűz kezével győzött. Csapolóverseny, a Jövő házibulija.

Ugyan még egyikük sem próbálta régebben, mégis hatalmas izgalommal sorakoztak a hazai sztárok a Jövő Házibuliján, hogy sört csapolhassanak. A csapolóverseny fődíja egy Heineken Beertender volt. Hogy mi is ez? Egy házi sörcsap, melynek segítségével a házibulikban is éppúgy csapolhatják a vendégek a folyékony kenyeret, mint a szórakozóhelyeken.

Az est két házigazdája – stílusosan – Seres Attila koreográfus és Sörös Sándor színművész már a vendégek érkezése előtt kitanulta, hogyan kell tökéletesen csapolni. Később minden sztárnak segítettek, hogy művük tökéletes legyen.

Ganxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikert

Erdőhegyi Brigitta egyetlen nőként az esélytelenek nyugalmával, de kíváncsiságtól hajtva indult a versenyen. Nem bánta, hogy nem nyert, mert utána jót beszélgetett Gallusz Nikivel és Szalontai Szilvivel.

Ganxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikert

Ganxsta Zolee nagyon fel volt csigázva, hiszen külföldi reklámokban már látott Beertendert, és akkor eldöntötte: mindenképpen szerez magának egyet. Nem is kellett sokáig várnia, hiszen a verseny különdíjasaként hazavihette az áhított sörcsapot. A buli után így nyilatkozott:

Ganxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikert

„A feleségemmel nemrég költöztünk új házba, és elterveztem, hogy ott havonta legalább egyszer kanmurikat fogunk tartani. A Beertender elmaradhatatlan tartozéka ezeknek, így most maradat lehetne velem fogadni, olyan boldog vagyok, hogy megnyertem”.

Pál Tomi sem akart kimaradni a mókából. Mivel a Megasztár koreográfusa - egyben az est egyik házigazdája, Seres Attila - jó barátja, azt tervezte, hogy majd ő jól megtanítja sört csapolni. Ám sajnos nem így lett, mert bár megtanulta a Heineken Beertender kezelését, nem ő vitte el a pálmát.

Hajdú Péter és az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Péter egymással is versengett, és persze a főnyereményt is maguknak akarták, de tervük nem jött be, mert a Club 54 frontembere, Némó bizonyult a legjobbnak.

„Soha életemben nem kezeltem eddig sörcsapot. A verseny előtt Seres Attila és Sörös Sándor megmutatta, mire kell figyelnem. Csapoltam egy pohárral, odavittem a zsűrihez, és azt mondták: ez tökéletes. Nem akartam hinni a fülemnek, de gondoltam, biztosan ezt mondják mindenkinek. Végül az eredményhirdetésnél engem szólítottak. Még most sem tértem magamhoz a meglepettségtől, de nagyon örülök, hogy nyertem egy Beertendert! Már össze is trombitáltam a barátaimat, hogy csapjunk egy nagy bulit, és próbáljuk ki otthon, mire képes ez a sörcsap!” – mondta a nyertes Némó.

Juhász Gergely

2006. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikert cikk képei
Ganxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikertGanxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikertGanxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikertGanxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikertGanxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikertGanxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikertGanxsta Zolee és a Kartel - Sört csapoltak a sztárok - szűz kéz hozta a legnagyobb sikert