Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jacko a Black Eyed Peas körül sündörög

Michael Jackson - Jacko a Black Eyed Peas körül sündörög

Napjaink egyik legsikeresebb formációjának tagjával, Will.I.am-mel találkozott a Pop királya, s a Michael Jackson által kezdeményezett beszélgetés nem titkolt célja egy esetleges jövőbeni együttműködés volt.

Michael Jackson kétségtelenül jól választott! Ha van, akivel érdemes kollaborálni manapság, az a slágerlistákat folyamatosan uraló Black Eyed Peas. Ráadásul a fiúknak most több idejük is akad, mint korábban, hiszen énekesnőjük, Fergie szólóalbumának népszerűsítésében jóval kevesebb szerep jut nekik.
Egy zenész számára pedig megtiszteltetés együtt dolgozni Jackóval. Még akkor is, ha a művész népszerűsége hihetetlenül sokat esett az elmúlt években. MJ legutóbbi nagylemeze, az Invincible öt éve jelent meg, s hiába dolgoztak rajta sztárproducerek és olyan vendégművészek, mint Babyface, Brandy, Carlos Santana vagy Notorious B.I.G. (az elhunyt rapper hangját természetesen korábbi felvételről másolták be), a korong nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, s a nagy visszatértés azóta is várat magára.
Ha a Black Eyed Peas-taggal való közös munka összejön, az mindkét fél számára sikerrel kecsegtethet, nem beszélve a rajongókról, akik nagy valószínűséggel olyan remekművek(re) számíthatnak, melyek az egykori Michael Jackson-listavezetők méltó folytatásai lehetnek.

Balajti Péter

2006. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jacko a Black Eyed Peas körül sündörög cikk képei
Michael Jackson - Jacko a Black Eyed Peas körül sündörög