Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szekeres Adrien: eljövetel

Szekeres Adrien - Szekeres Adrien: eljövetel

A kiváló hangú kétgyermekes édesanya, az Unisex után évek óta szólóban is népszerű énekesnő egy igazán patinás helyen készül adventi koncertet adni rajongóinak.

Május 25-én, a budapesti Thalia színház színpadára lépő művésznő egyetlen üres széket sem talált a nézőtéren: a hatalmas érdeklődés nem volt hiábavaló. A csodaszép koncert felejthetetlen élményt nyújtott az érdeklődőknek és a színpadon megjelenteknek egyaránt. Adrien, valamint férje, az énekesnőt zongorán kísérő Kiss Gábor még aznap este eldöntötték; ezt a fellépést meg kell ismételniük! Már csak a megfelelő alkalmat keresték, s bár a karácsony ideálisnak bizonyult, e meghitt ünnepet mégiscsak a legtökéletesebb otthon tölteni. A karácsonyi várakozás időszaka azonban tökéletes egy ünnepi előadáshoz, így az énekesnő adventi koncertjére december 10-én, este 19 órától kerül majd sor a patinás épületben. (A latin eredetű advent szó eljövetelt jelent.)
Az előadó a music.hu kérésére elárulta, hogy nemcsak a helyszín, de a színpadon megforduló vendégek/batárok is ugyanazok lesznek, viszont a Futok a szívem után és az Olthatatlanul feliratú nagylemezekről ismert szerzemények mellett kedvenc karácsonyi dalai is felcsendülnek majd.
Az is biztosnak tűnik, hogy a művésznő 2006-os duettje, a Gáspár Lacival megszólaltatott Kikötők – élőben – itt hangzik el utoljára az idén.

Balajti Péter

2006. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 05. 16. 21:48
Sziasztok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szekeres Adrien: eljövetel cikk képei
Szekeres Adrien - Szekeres Adrien: eljövetel