Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Beatles-lemez

Beatles - Új Beatles-lemez

Ahhoz képest, hogy Paul McCartney azt mondta, addig nem áll össze a legendás csapat, amíg John Lennon halott, most mégis új lemezzel bővül a liverpooli gárda diszkográfiája.

A világ egyik legnagyobb show-szórója, a Cirque Du Soliel (az ő produkciójukban fedezte fel Geszti Péter az Allegria című szerzeményt, s ez szolgált zenei alapul Oláh Ibolya Magyarország című remekéhez) fejébe vette, hogy Beatles-dalokat vesz alapul legújabb műsorához. Ehhez nem más, mint a zenekar egykori producerét, Sir George Martin sikerült megnyerni, aki kellő ismerettel, szakértelemmel, szeretettel és alázattal nyúlt az egykori hangfelvételekhez, demókhoz és egyéb archív anyagokhoz, hogy fia közreműködésével együtt valami egészen különleges, új, de a zenekar emlékéhez méltó összeállítást varázsoljon. A 37 nótából álló csokor – mely olyan sikereket is magában foglal, mint az Eleanor Rigby, az I Want To Hold Your Hand, a Yesterday, a Come Together és az elengedhetetlen All You Need Is Love – kitűnő zenei kíséretet biztosított a neves társulat legfrissebb látványosságához. Az új show Las Vegas-i díszbemutatójára egyébként a Beatles egykori dobosa, Ringo Starr is hivatalos volt.
A Love című anyag – természetesen a Beatles nevével fémjelezve – CD-n, illetve exkluzív CD/DVD kiszerelésben is napvilágot lát majd november végén. Utóbbi kiadás érdekessége, hogy a DVD-n a teljes nyolcvanperces anyag sztereóban, Dolby Digital és dts 51.es térhatású keverésben is megtalálható lesz majd.

Balajti Péter

2006. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Duke 2006. 11. 17. 15:32
a cikk az jó, csak a Beatles már úgysem tudná az egykori rajongóikat visszahódíteni a Led Zeppelitől ill. az Iron Maidentől. Különbe is Lennon és Harrison halála duóként nem maradhatnak meg, és az alapító nélkül minek zenélniük?
Killer 3000 2007. 03. 20. 14:15
Regi de jo!!!!!!!!!!
Vendég 2008. 11. 18. 19:11
SZUPEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM CIKI HA HALGATOD!!
Vendég 2009. 02. 01. 17:03
Annyira jó, de ha mind a 4 eggyütt lennének, még jobb lenne...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új Beatles-lemez cikk képei
Beatles - Új Beatles-lemezBeatles - Új Beatles-lemez