Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra stúdióban a Linkin Park

Linkin Park - Újra stúdióban a Linkin Park

A Numb/Encore óta nem sok jót lehetett hallani a Linkin Parkról. Sőt, gyakorlatilag semmit... Az egyik alapító, Mike Shinoda (aki nagyanyai ágon egyébként magyar származású) továbbra is saját projectjére, a Fort Minor-re koncentrál, ezen felbuzdulva pedig sokan csámcsognak a Linkin Park feloszlásán. Ám a srácok végre elejét vették a pletykáknak.

A csapat ugyanis gőzerővel dolgozik az új albumon Los Angelesben. Csaknem 200 felvétel közül választották ki azt a tizenhetet, melyek a jövőre megjelenő korongon kapnak helyet. Az új, szám szerint harmadik album merőben más lesz, mint az eddigiek - már csupán a felvételek és az előkészületek miatt is. Chester Bennington együttese ugyanis ezúttal túllépett az eddig bevált klasszikus gitárriffeken és hangzáson. Kicsit új, kicsit más, de mindenképpen igazi Linkin Parkos anyaggal készülnek.

Linkin Park - Újra stúdióban a Linkin Park

Az együttes egyébként jóval több dalt szeretne az - egyelőre még cím nélküli - új lemezre tenni, mint az eddigiekre, és az is szerepel a tervek között, hogy filmekhez és videojátékokhoz is írnak zenéket. A Linkin Park harmadik stúdióalbuma várhatóan jövő nyáron kerül a boltokba.

A zenekar története 1996-ban kezdődött. Három dél-kaliforniai gimnazista (Mike Shinoda, Brad Delson és Rob Bourdon) megalapította a Xero nevű zenekart, ebből lett később a Linkin Park.

Juhász Gergely

2006. 11. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra stúdióban a Linkin Park cikk képei
Linkin Park - Újra stúdióban a Linkin ParkLinkin Park - Újra stúdióban a Linkin ParkLinkin Park - Újra stúdióban a Linkin ParkLinkin Park - Újra stúdióban a Linkin Park