Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb filmszerepet kapott Eminem

Eminem - Újabb filmszerepet kapott Eminem

Megint beindult az élet Eminem háza táján. A rapper a nyár végén, miután lelőtték legjobb barátját, öngyilkosságot kísérelt meg - szerencsére sikertelenül. Egy ideig a zenétől és a nyilvánosságtól is visszavonult, de most végre vége a depressziónak. Eminem újra támad, egyelőre a filmvásznon.

Eminem első mozija, az "8 Mile" óriási siker volt. A rapper egész ügyesen játszott, ráadásul a Lose Yourself című filmzenéért még az Oscar (!) díjat is bezsebelhette. Azóta rengeteg újabb filmszereppel megkeresték, ám Ő eddig minden ajánlatot visszautasított.

Most viszont úgy tűnik, mégis beadta a derekát: elvállalta ugyanis egy régi televíziós western újraforgatott változatának egyik szerepét. A rapper többek között azért is mondott igent, mert a filmet szülővárosában, Detroitban forgatják majd.

Eminem - Újabb filmszerepet kapott Eminem

Eminem teljesen visszavonult a rivaldafénytől, miután nemrég lelőtték legjobb barátját, Proofot (aki egyébként a Slim Shaddy által menedzselt D12 frontembere volt). Most viszont újra belevetette magát a munkába: Akonnal közös Smack That című slágere egy hét alatt csaknem kilencven pozíciót javított a Billboard listán (ami nem mellesleg világrekord...), sőt: a Smack That már a második helynél tart a hivatalos amerikai slágerlistán is.

Juhász Gergely

2006. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
westside 2007. 01. 12. 10:19
szerintem király

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb filmszerepet kapott Eminem cikk képei
Eminem - Újabb filmszerepet kapott EminemEminem - Újabb filmszerepet kapott EminemEminem - Újabb filmszerepet kapott EminemEminem - Újabb filmszerepet kapott Eminem