Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkészült Rúzsa Magdi lemeze!

Rúzsa Magdolna - Elkészült Rúzsa Magdi lemeze!

Jövő héten jelenik meg a Megasztár idei győztesének, Rúzsa Magdinak a debütáló lemeze! A korong az Ördögi Angyal címet kapta, melyen Magdi mindkét oldalát szeretné megmutatni. A zeneszerzők között találjuk Presser Gábort, Jamie Winchestert és Závodi Gábort is, aki egyben a lemez producere is volt.

Elkészült a TV2 Megasztár tehetségkutató verseny 2006-os győztesének első saját lemeze! Rúzsa Magdi debütáló nagylemeze az Ördögi Angyal címet kapta, mellyel a vajdasági lány a benne lévő kettősséget is szeretné kifejezni. Magdi „ördögi” énjéről a rockos, tempós dalokkal tesz tanúbizonyságot, míg „angyali” oldalát érzelmesebb, lírai dalaival fejezi ki a 14 dalos anyagon.
A korong első „kislemeze” és klipesített dala, az ’Aprócska Blues’ Magdi saját szerzeménye: egy őszinte blues nóta, melyet a Megasztár elődöntőjében is elénekelt már, s melynek nagy szerepe volt abban, hogy bejutott a verseny döntőjébe. A lemezen közreműködő zenészek között találjuk többek között Závodi Gábort, Madarász Gábort, Kovács Barnabást, Hoffer Pétert, Jamie Winchestert. Závodi, Madarász és Jamie dalszerzőként is tevékenykedett, csakúgy, mint a Megasztár zsüriben szereplő Presser Gábor. Megasztáros „kollegája” Novák Péter pedig szövegírással járult hozzá az anyaghoz. A hangmérnöki és zenei produceri munkálatokat Závodi Gábor látta el, illetve Presser Gábor, aki saját szerzeményeit producerelte. A neves szerzők mellett, Magdi saját dalán kívül, több dalszöveg megírásával szintén kivette részét a szerzői munkálatokból.

Az előrejelzések szerint Rúzsa Magdi debütáló korongja a tél egyik leginkább várt albuma. Ezt sugallja az is, hogy a Megasztár után, a nyár folyamán boltokba került válogatásalbumból, közel 70 ezer példány talált gazdára.

2006. 11. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 11. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elkészült Rúzsa Magdi lemeze! cikk képei
Rúzsa Magdolna - Elkészült Rúzsa Magdi lemeze!