Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben!

Christina Aguilera - Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben!

2005 legnépszerűbb tévésorozata a Miami helyszínelők volt. Nem véletlen tehát, hogy a CSI filmekben egyre több sztár tűnik fel: kapott már epizódszerepet többek között Kevin Federline, George Clooney és Dobó Kata. Hamarosan Christina Aguilera is bizonyíthat, méghozzá Gary Sinise oldalán a New York-i helyszínelőkben.

A tervek szerint Aguilera egy olyan nőt játszik majd, aki családon belüli erőszak áldozata lesz. Ami érdekesség: Christina nem saját magát fogja alakítani, ugyanakkor az egyik dala biztosan felcsendül a New York-i helyszínelőkben. Ha minden jól megy, a vele forgatott epizód Amerikában februárban, nálunk pedig még jövőre képernyőre kerül.

Nem ez lesz egyébként Christina Aguilera első színészi próbálkozása. Az énekesnő korábban már játszott a Magic Isle című romantikus vígjátékban Sean Connery mellett.

Christina Aguilera - Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben!

Az énekesnő harmadik angol nyelvű stúdióalbuma, a "Back to Basics" augusztus 14-én látott napvilágot. A korongon - ahogyan arról a cím is árulkodik - Christina visszatér a gyökerekhez, és az őt inspiráló zenei stílus nagyjai előtt tiszteleg 23 dalt tartalmazó anyagával.

Juhász Gergely

2006. 11. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben! cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben!Christina Aguilera - Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben!Christina Aguilera - Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben!Christina Aguilera - Christina Aguilera a New York-i helyszínelőkben!